Celebrity

21. května 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Bez make-upu jste ještě krásnější. Lidé zahrnují komplimenty herečku Jitku Čvančarovou

Herečka Jitka Čvančarová (46) se většinou nelíčí nijak zvlášť výrazně. Videem s fotkami, na kterých je úplně bez líčidel, ale své fanoušky úplně okouzlila. Pochvalují jí zdravou a krásnou pleť i vlasy.

Herečka Jitka Čvančarová sdílela několik fotek se svým kadeřníkem a zaujala nejen zdravými vlasy, ale i krásnou a mladistvou pletí. Na snímcích se ukázala bez make-upu a lidé se v komentářích pod příspěvkem shodují na tom, že jí to sluší snad ještě více než obvykle.

„Nenamalovaná vypadá úžasně, mladě a svěže,“ napsala jedna z žen. „Bohyně,“ pochválila svou kolegyni Mahulena Bočanová. Kdo Jitku Čvančarovou někdy viděl naživo, ví, že má velké charisma. Fanoušci ji mohou vídat především v divadle, ve filmech a v seriálech – naposledy například v Černých vdovách na Primě, společenské akce ale herečka nevyhledává. Jak uvedla v rozhovoru pro web Super.cz, je šťastná mimo zraky široké veřejnosti. „Společenským událostem se spíš vyhýbám a jsem šťastná. Žiju přítomným okamžikem a to je krásné. Všem přeju to samé,“ řekla.

Čtěte také: Otec Jitky Čvančarové zemřel po zásahu proudem. O maminku se starala do poslední chvíle

Jitka Čvančarová je známá například tím, že miluje otužování. „Je to úžasná záležitost. Jsem klasický Wimhofovec. Mě ten člověk fascinoval. V lednu jsem s ním šla nahá na Sněžku a bylo to fascinující,“ šokovala herečka v 7 pádech Honzy Dědka. Otužuje se i doma, na zahradě má káď s ledovou vodou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.