Jitka Čvančarová po delší době ve společnosti. Přehlídka jí připomněla zesnulého stylistu

Herečka Jitka Čvančarová (46), jak sama přiznala, vyráží na společenské akce spíše sporadicky. Nenechala si však ujít módní přehlídku své kamarádky, návrhářky Tatiany Kovaříkové. Při té příležitosti zavzpomínala i na milovaného stylistu Jana Pokorného (†39), který v prosinci roku 2022 ukončil svůj život. Jeho bolestná ztráta zasáhla mnoho lidí z branže.

Pozdě, ale přece. Jak informoval web Super.cz, Jitka Čvančarová na přehlídku nové kolekce módní návrhářky Tatiany Kovaříkové dorazila se zpožděním. „Měla jsem zpoždění na cestě, omlouvala jsem se, ale stihla jsem společenské šaty, takže to hlavní jsem viděla,“ uvedla herečka.

Mohlo by vás zajímat: Důkaz místo slibů. Jitka Čvančarová se pochlubila fotkou z nahého výstupu na Sněžku

„Ani si nevzpomenu, kolikrát jsem oblékla její šaty. Ale poprvé to asi bylo, když jsem moderovala svůj první přímý přenos, což byly ceny TýTý – a to už je hodně dávno,“ zavzpomínala herečka, kterou můžete znát mimo jiné ze seriálu Černé vdovy. Přiznala rovněž, že služeb stylistů moc často nevyužívá. „Podle toho, jak je čas. Nejraději bych se vložila do rukou stylistů, ale mnohdy je takový časový pres, že to není možné,“ vysvětlila.

Vzpomínky na Jana Pokorného

Při té příležitosti také zavzpomínala na oblíbeného stylistu Jana Pokorného, který už bohužel není mezi námi. „Pořád myslím na Honzíka Pokorného, který mi strašně chybí, a vzhlížím k nebi, že bych potřebovala jeho radu,“ posteskla si Jitka Čvančarová. Ta proslula především objemnými modrými šaty, které vynesla před několika lety na filmovém festivale v Karlových Varech. Autorem modelu, jenž se stal legendárním v dobrém i špatném slova smyslu, je slovenský návrhář Boris Hanečka.

Přestože někteří modrou róbu označovali za nevkusnou objemnou plachtu, Jitka Čvančarová šaty vynesla s grácií, a oblékla je dokonce vícekrát. Její reakce na negativní poznámky byly taktéž vždy na úrovni.

Společenským událostem se Jitka Čvančarová vyhýbá

Na přehlídku tentokrát dorazila v decentním kostýmku s jemnými proužky, na něž se můžete podívat v galerii v úvodu článku. Jak prozradila, předváděné modely ji zaujaly, sama si ale vybírá kousky a střihy „v rámci svých možností“, které sednou hlavně její postavě.

Mohlo vám uniknout: V poslední době jste Jitku Čvančarovou mohli vidět například v seriálu Černé vdovy na Primě

Větší společenské události herečka spíše nevyhledává, jak uvedla v rozhovoru pro web Super.cz, je šťastná mimo zraky široké veřejnosti. „Společenským událostem se spíš vyhýbám a jsem šťastná. Žiju přítomným okamžikem a to je krásné. Všem přeju to samé,“ řekla.

Jitka Čvančarová má ráda také otužování. Co o něm řekla v 7 pádech Honzy Dědka?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.