Jitka Schneiderová se pochlubila krásnou dcerou. Sofie zdědila nadání po obou rodičích

Jitka Schneiderová má už téměř dospělou dceru. Sedmnáctiletá Sofie Anna Švehlíková zdědila po mamince nejenom krásu, ale také herecké nadání. Do společnosti spolu ve dvou vyrážejí velice rády, naposledy se objevily na slavnostní projekci v pražském kině Dlabačov.

Jitka Schneiderová (50) je oslnivá rusovláska a také pyšná maminka. Její sedmnáctiletá dcera Sofie Anna Švehlíková jí totiž dělá samou radost. Obě k sobě mají velice blízko, což je ostatně vidět na první pohled. „Nic krásnějšího a lepšího se mi v životě nemohlo stát, než že mám tebe,“ vyznala herečka v minulosti svou mateřskou lásku na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Jitka Schneiderová v roli drsné kuplířky: Velmi jsem si to užila

Dceru má herečka s bývalým manželem, hercem Davidem Švehlíkem (51). „Porodila jsem si nejbližší parťačku. Díky, osude a Davide,“ okomentovala tehdy společné fotky ze zlínského festivalu. Dcera Sofie se nějakou dobu věnovala modelingu –⁠ a nutno říct, že není divu. Do vínku jí byla dána štíhlá postava po tatínkovi a půvab po mamince. Tato kráska už je ale téměř dospělá slečna a v poslední době projevila zájem o herectví. A také nepopiratelný talent.

Jablko nepadá daleko od stromu

Jitka Schneiderová si spolu s dcerou zahrála v divadelním představení s názvem Absolvent. V Divadle Na Fidlovačce potřebovali alternaci a vše vzniklo v podstatě náhodou. Nápad zapojit Sofii má na svědomí herec Dan Krejčík a režisérka Natálie Deáková.

Čtěte také: Jitka Schneiderová vyvedla na filmový festival partnera. Šaty chci recyklovat, prozradila

„A je to tady! Se Sofií jsme spolu poprvé hrály na jevišti, a dokonce hned matku a dceru!“ sdělila tehdy pyšně Schneiderová na sociálních sítích. „Teď už můžu říct, že jsem šťastná a tak pyšná máma! Děkuju vám za péči, kterou jste Sofii dali, za uvedení do profesionálního světa a na prkna, která znamenají svět. Sofi, gratuluju, byla jsi skvělá!“ dodala dojatá maminka.

Sofiin herecký výkon vyzdvihl i sám Krejčík. „O tom, že byla včera Sofča úžasná na jevišti, už jsi napsala. Ale ona byla fantastický parťák i v zákulisí, na zkouškách a tak vůbec. Je to super holka. A po její včerejší hlášce po představení ‚mě to tak bavilo‘ bych i řekl, že to bude i super herečka. Bylo krásné pozorovat vás dvě, jak spolu hrajete a jak spolu budete mít další krásný zážitek. Rád jsem byl u toho,“ vzkázal na Instagramu.

Podívejte se, jak Jitka Schneiderová zářila v Karlových Varech:

Sdílejte článek
Štítky dcera herečka celebrity Jitka Schneiderová matka Sofie Anna Švehlíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.