Celebrity

6. září 2022 11:05

Josef Šťastna

Jordana Brewster z Rychle a zběsile se po čtyřicítce vdala. Vypadala jako princezna

Že svatby nejsou aktuálním tématem jen pro dvacátnice a třicátnice, dokázala herečka Jordana Brewster (42). Hvězda filmové ságy Rychle a zběsile se o víkendu provdala za Masona Morfita (46) a kolegové u takové události nesměli chybět. Nad krásou nevěsty se tajil dech.

Šaty bez ramínek, dlouhý závoj, jemné líčení a decentní doplňky. To si zvolila Jordana Brewster na svůj svatební den a vzhledem neměla daleko k pohádkové princezně. O víkendu pojala za manžela ředitele investiční firmy Masona Morfita při obřadu, který se podle informací Daily Mail konal na zahradě kostela v Santa Barbaře.

Svatba rok od rozvodu

Jordana Brewster už jednou vdaná byla. Poprvé se vdávala v roce 2007, kdy se jejím manželem stal filmový producent Andrew Form (53). S ním má dva syny, osmiletého Juliana a šestiletého Rowana. Ani děti ale nedokázaly rozkmotřené manžele udržet pohromadě, rozvod ale i kvůli nim proběhl bez větších konfliktů.

„Na počátku pandemie jsme se s Andrewem rozhodli k rozchodu. Po emoční stránce jsme se odcizili a každoročně jsme po většinu roku nebyli spolu, to si na našem manželství vybralo daň,“ řekla Jordana Brewster magazínu People. Žádost o rozvod podala v červnu 2020 a o rok později byl rozvod dokončen.

Už krátce po rozvodu se začali bývalí manželé na veřejnosti ukazovat s novými partnery. Jordana Brewster s Masonem Morfitem, kterého si nyní vzala, a Andrew Form s herečkou Alexandrou Daddario (36), se kterou se oženil letos v červnu.

Nedávno se oženil i Václav Noid Bárta, takhle vypadala jeho svatba:

Čtyřicátnice jako krásná nevěsta

Rozvedené ženy mnohdy tvrdí, že znovu se vdávat nebudou, protože už na to nemají věk a ve svatebním by nevypadaly dobře. Takovým Jordana Brewster ukázala, že na věku nezáleží a krásná nevěsta může být z ženy jakéhokoliv věku. Obzvlášť pak s úsměvem, který jí na tváři vykouzlí nejen ženich, ale i přítomní blízcí.

Na svatbě herečky nechyběli její kolegové z Rychle a zběsile. Snímek s nimi dala na Instagram dcera zesnulého Paula Walkera, která si je s Jordanou Brewster blízká a která ji letos také pozvala na svou svatbu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.