Celebrity

6. září 2022 11:05

Josef Šťastna

Jordana Brewster z Rychle a zběsile se po čtyřicítce vdala. Vypadala jako princezna

Že svatby nejsou aktuálním tématem jen pro dvacátnice a třicátnice, dokázala herečka Jordana Brewster (42). Hvězda filmové ságy Rychle a zběsile se o víkendu provdala za Masona Morfita (46) a kolegové u takové události nesměli chybět. Nad krásou nevěsty se tajil dech.

Šaty bez ramínek, dlouhý závoj, jemné líčení a decentní doplňky. To si zvolila Jordana Brewster na svůj svatební den a vzhledem neměla daleko k pohádkové princezně. O víkendu pojala za manžela ředitele investiční firmy Masona Morfita při obřadu, který se podle informací Daily Mail konal na zahradě kostela v Santa Barbaře.

Svatba rok od rozvodu

Jordana Brewster už jednou vdaná byla. Poprvé se vdávala v roce 2007, kdy se jejím manželem stal filmový producent Andrew Form (53). S ním má dva syny, osmiletého Juliana a šestiletého Rowana. Ani děti ale nedokázaly rozkmotřené manžele udržet pohromadě, rozvod ale i kvůli nim proběhl bez větších konfliktů.

„Na počátku pandemie jsme se s Andrewem rozhodli k rozchodu. Po emoční stránce jsme se odcizili a každoročně jsme po většinu roku nebyli spolu, to si na našem manželství vybralo daň,“ řekla Jordana Brewster magazínu People. Žádost o rozvod podala v červnu 2020 a o rok později byl rozvod dokončen.

Už krátce po rozvodu se začali bývalí manželé na veřejnosti ukazovat s novými partnery. Jordana Brewster s Masonem Morfitem, kterého si nyní vzala, a Andrew Form s herečkou Alexandrou Daddario (36), se kterou se oženil letos v červnu.

Nedávno se oženil i Václav Noid Bárta, takhle vypadala jeho svatba:

Čtyřicátnice jako krásná nevěsta

Rozvedené ženy mnohdy tvrdí, že znovu se vdávat nebudou, protože už na to nemají věk a ve svatebním by nevypadaly dobře. Takovým Jordana Brewster ukázala, že na věku nezáleží a krásná nevěsta může být z ženy jakéhokoliv věku. Obzvlášť pak s úsměvem, který jí na tváři vykouzlí nejen ženich, ale i přítomní blízcí.

Na svatbě herečky nechyběli její kolegové z Rychle a zběsile. Snímek s nimi dala na Instagram dcera zesnulého Paula Walkera, která si je s Jordanou Brewster blízká a která ji letos také pozvala na svou svatbu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.