Celebrity

31. července 2024 15:25

Tomáš Durčák

Josef Rychtář smutní. Po dlouholetém vztahu přišel o svou další lásku

Josef Rychtář (66), exmanžel zpěvačky Ivety Bartošové, je opět sám. Po dlouhých sedmi letech společného vztahu přišel o svou další partnerku Ivu. Ještě před dvěma lety s ní přitom plánoval svatbu. Zdrcený podnikatel již konec vztahu potvrdil.

Iva se s Josefem Rychtářem poprvé setkala před dlouhými devíti lety, kdy byl ještě partnerem Ivety Bartošové. Potkala je tehdy u benzínové pumpy a požádala o autogram. „Přišla k nám, od obou chtěla autogram a zmizela,“ vzpomínal na setkání posléze Rychtář. Po několika letech, během nichž se z Josefa stal vdovec, se mu však znovu ozvala, údajně s nabídkou, aby ji přijel navštívit.

Dle dostupných informací Iva žije v Rakovníku, kde prodává oblečení a příležitostně i zmrzlinu. Při druhém setkání s Josefem Rychtářem mezi dvojicí zřejmě přeskočila jiskra. Posléze se totiž začali objevovat jako partneři a po několikaletém vztahu dokonce Josef Rychtář poklekl a požádal Ivu o ruku.

„Z mé strany padla nabídka na svatbu, protože Iva je žena, která mi za to stojí. Dohodli jsme se ale na tom, že to zatím necháme otevřené. Rád bych si ji vzal, ale zatím to opravdu necháme tak, jak je to teď,“ popsal svůj poloviční úspěch s nabídkou zásnub tehdy Rychtář, který byl v životě již dvakrát ženatý. Jenže jak se zdá, ani tato láska mu nakonec osudem nebyla přána.

„Rozchod vám potvrdím. Pravda skutečně je, že jsme se rozešli. Jde o čerstvou událost a víc o tom teď nemohu mluvit,“ citoval Josefa Rychtáře web ŽivotvČesku.cz. Konec vztahu potvrdila i jeho nyní již expartnerka: „Nejsme spolu, to je pravda. Nezlobte se, víc se o tom nebudu bavit.“ Rychtář v minulosti opakovaně tvrdil, že je po boku Ivy šťastný a líbí se mu, že je i trochu podobná jeho zesnulé exmanželce Bartošové.

Možná, že právě jeho neschopnost zapomenout na ni nakonec stála za příčinou odvolání zásnub a koncem této nové lásky. „Chodím sem z vlastní vůle, protože k Ivetce stále chovám nějaké city. Mám ji pořád na očích, mám fotku a kolem andílky. Před postelí vedle televize, tam na ni koukám, je stále se mnou,“ řekl Josef Rychtář letos 29. dubna při příležitosti 10. výročí sebevraždy Ivety Bartošové pro Prima Ženy na místě, kde se jeho exmanželka rozhodla ukončit svůj život pod koly projíždějícího vlaku.

„Je to už deset let, ale stále velmi bolestivý den. Vrací se mi do hlavy myšlenky, že si neumím vysvětlit, co se tehdy událo, proč se k tomu kroku rozhodla,“ svěřil se Rychtář a dodal: „Chybí mi její úsměv, když na mě promluvila, když mi telefonovala, ten její úžasný hlas. A chybí mi její skromnost a cit, který nějakým způsobem projevovala.“

Josef Rychtář letos po deseti letech na místě sebevraždy Ivety Bartošové tradičně zapálil svíčku a také poskytl redakci Prima Ženy exkluzivní rozhovor:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.