Celebrity

1. listopadu 2023 12:02

Tomáš Durčák

Kamila Nývltová si s postavou už hlavu neláme. Špeky, celulitidu a vrásky máme každá

Kamila Nývltová v 7 pádech

Zpěvačka Kamila Nývltová na sociálních sítích zveřejnila pár fotek v plavkách ze své podzimní dovolené u moře. Pozastavila se přitom nad fenoménem dokonalých ženských těl i nad skutečností, že ona sama už naivní honbu za vyretušovanými postavami modelek vzdala. „Dneska už je mi to asi úplně u pr*ele,“ napsala na rovinu svým sledujícím.

Problémy se sebeláskou a schopností přijmout své vlastní tělo řeší ženy všech věkových kategorií. V dnešní době tento fenomén ještě umocňují sociální sítě, které doslova překypují dokonale naaranžovanými fotkami perfektních postav, kde nezahlédnete gram tuku ani jedinou vrásku či stopu po celulitidě. Kamila Nývltová se nyní jako pár slavných žen před ní rozhodla upozornit na fakt, že realita je úplně jiná a žádná žena by se svou nedokonalou postavou neměla trápit.

„Tohle jsem já, tohle je moje tělo, takhle vypadám z 50 % svého života, když necvičím, protože nemůžu kvůli kolenu, které bylo operované, anebo se mi třeba prostě nechce a jsem unavená, když mám relax, když se nehlídám před foťákem, když nevystihnu “ten” správný úhel, …tohle jsem já a moje tělo!“ začala svůj dlouhý post na Instagramu čtyřiatřicetiletá zpěvačka, která k němu přidala svou fotografii vsedě v bikinách.

Kamila Nývltová se netají tím, že v minulosti vyzkoušela řadu různých diet a jídelníčků, aby se pokusila dosáhnout dokonalého těla. Ani moc hubené, ani moc tlusté, aby ji reprezentovalo, vypadalo dobře na fotografiích či v kostýmech. Jak ale přiznává, byl z toho nakonec jen nekončící kolotoč hladovění a pak zase přejídání, na jehož konci si svou postavou stejně stále nebyla jistá.

„Dlouho jsem se snažila vypadat tak, jako by to bylo dobré, protože kdybych se nesnažila být ‚ta dokonalá', protože co by si přece řekli ostatní? Ano je až moc hubená, …ty jo, ta zase přibrala, …ale já mám asi právě pocit, že jsem dospěla k novému závěru a nové etapě svého života, že mi to je asi úplně u pr*ele,“ svěřila se Nývltová se svým novým nastavením v hlavě, díky němuž je sama se sebou mnohem spokojenější.

Vzápětí apelovala na ženy, které se nemají rády, nikomu se s tímto svým psychickým problémem nesvěří a následně končí v zajetí anorexie, bulimie či sebepoškozování. Zpěvačka rovněž správně podotkla, že tento problém se zdaleka netýká jen mladých děvčat, ale mnohdy s ním bojují také zralé ženy. „Je mi líto, že někoho toto téma užírá a bojuje s ním každou minutu. Ale kdyby si tohle někdo přečetl a dodalo mu to odvahu. Kdyby cokoli, jsem tu a budu poslouchat,“ apelovala Nývltová na své fanynky, aby se jí nebály soukromě svěřit.

„Kdokoli mi může cokoli napsat. Věřte, že jsem si prošla svým. Ženy moje, jsme nádherné, každá jsme originál a žijeme v souladu s tím nejlepším pro sebe a všeho s mírou! Jsem na všechny pyšná a břicho, zadek, špeky, celulitidu, vrásky a další máme každá. Nebojte se to zkusit a dát tomu šanci! Pomoc vždy je, ať už se to týká čehokoli. Každý jsme originál,“ dodala na závěr svého povzbuzujícího poselství zpěvačka.

Sdílejte článek
Štítky anorexie Instagram stres váha celulitida hubnutí dieta psychika tělo sociální síť sebevědomí ženy břicho bulimie dokonalá postava Kamila Nývltová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.