Katka taktizuje kvůli dluhům po manželovi. Nemá ani na dětskou postýlku

Prostřeno! S27 (58) - Katka má dluhy

Středeční hostitelka Katka to nemá jednoduché. Je v rozvodovém řízení, stará se sama o dvě děti a má dvě práce, aby je uživila. Protože v předchozích dnech hodně kritizovala, musí hostům ukázat, jak má jídlo správně vypadat.

Osmadvacetiletá Katka je v soutěži amatérských kuchařů proto, aby vyhrála. Potřebuje peníze, za které by dovybavila pokojíčky svým dětem. Je tak spolu s jmenovkyní Káčou taktičkou týdne. Soupeři to o ní moc dobře vědí, a tak je svým kuchařským uměním bude muset hodně oslnit, aby ji nechali vyhrát. Na menu bude grilovaný sýr a opékaný toustík, krémová bramboračka se slaninovým chipsem a krutony, krkovička plná šťávy a Martínkovo potěšení, což je kupovaný korpus potřený pudinkovým krémem.

Katka pracuje jako servírka v hotelu a barmanka v pivní restauraci. Má dvě děti – dceru Elizabeth (10 let) a syna Martina (5 let), se kterými žije sama. Dceru porodila v 18 letech a školu poté dodělávala dálkově. S jejím tatínkem byla od 14 let, po porodu se vztah rozpadl. Katka je vdaná, ale rozvádí se. „Nebyl to dobrý vztah. Děti díkybohu nejsou manžela,“ prozradí. Těší se, až bude nepříjemné řízení za ní. Nyní se Katka snaží dát svůj život do pořádku. Momentálně má vážný vztah s o 15 let starším přítelem. Vpodvečer uvidíte, jak hostitelka bydlí. „Peníze mi hodně chybí, mám dvě práce. Po manželovi mi zůstaly nějaké dluhy, kvůli autům a tak, takže pořád splácím,“ svěřuje se Katka.

Hostitelce dojde alkohol. Podívejte se, jak trapnou situaci vyřeší:

Hosté pochopí, proč Katka taktizuje

Po přípitku, při kterém bude Katka viditelně nervózní, se hosté vydají šmejdit. Monika ocení, že pokoje v bytě rozdělila dětem a sama spí v obýváku. Podle ní je Katka dobrá matka. Nelze si nepovšimnout, že syn nemá postýlku a spí jen na matraci. Soutěžící tipují, že hostitelce chybí na lepší vybavení peníze. Všichni rázem pochopí, proč Katka taktizuje a touží Prostřeno! vyhrát.

Předkrm bude mít docela úspěch, polévka někomu bude připomínat naředěnou bramborovou kaši. Jako hlavní chod bude krkovička s těstovinovým salátem, což je nezvyklá kombinace. Dezert bude ostatním připadat příliš jednoduchý. V půlce večera si Katka uřízne ostudu, protože nebude mít dostatek alkoholu. Hostitelka nepředpokládala, že budou pít, a tak pořídila jen jednu lahev vína na přípitek. To byla chyba. Dnes si někteří chtějí dát i druhou skleničku. „Hostitelka už víno neměla, musela otevřít to, které dostala od hostů jako dárek. Měla mít dvě láhve nachystané,“ soudí Monika. Na prima+ si můžete připomenout, jak si vedli ostatní soupeři. Kolik bodů od nich nakonec taktička Katka dostane? A zaujme je zábava, při které budou házet z okna vajíčka na padáku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.