Celebrity

21. června 2024 11:55

redakce Prima Ženy

Tomešovi prozradili školní hříchy. Míša měla trojku z chování, Roman zazdil matematiku

Vědomostní slabiny Míši Tomešové - Kdo se ptá (1)

Dnes jdou manželé Michaela a Roman Tomešovi svým dvěma malým synům jistě jen dobrým příkladem. Na studiích ale takovými vzorňáky nebyli. Kdo ze slavného hereckého páru si myslíte, že byl větší sígr?

Řeč na školní léta, tedy na prospěch a také průšvihy, kterým se obvykle nevyhne žádný student, jsme s manželi Tomešovými zavedli v zákulisí natáčení nové vědomostní show. Ze začátku to vypadalo, že vzornější ze slavného hereckého páru je Michaela, ale není tomu tak. Sympatická herečka dokonale klame tělem a nevinným úsměvem.

„Byl jsem sígr, ale distingovaný. Vždycky jsem si pohlídal, abych neměl poznámky nebo důtku,“ přiznal, jaký byl student Roman Tomeš redakci webu Prima Ženy při natáčení premiérového dílu vědomostní show Kdo se ptá?, kterou uvidíte v pátek od 20:15 na Primě nebo na prima+. „Míval jsem dobré známky, než jsem se v prváku na střední škole zamiloval do jedné slečny. Od té doby mi přestala jít matematika,“ uvedl Tomeš slabinu na studiích obchodní akademie. „Ano, jsem ekonom a účetní,“ upřesnil ještě s úsměvem dnes populární herec a zpěvák. Díky původnímu vzdělání, kterému se v životě tolik vzdálil, několik let dělal daňového poradce své ženě.

Čtěte také: Míša a Roman Tomešovi: Dítě není náš majetek.

Pepřák proti psaní písemky

Michaela byla dobrá studentka, přesto na konzervatoři překvapila rodiče dvojkou, a dokonce trojkou z chování. Za co? „Za to, že jsme nastříkali panu profesorovi Střelákovi před písemkou pepřový sprej na židli, abychom ten test nepsali. A pak se na to přišlo,“ přiznala herečka webu Prima Ženy svůj hřích z mládí. Šlo ale o kolektivní vinu, jak upřesnila. Trojky z chování prý tehdy vyfasovala celá třída.

Průšvihů za školní léta posbírala herečka ještě více. „Nejhorší to bylo na rozlučce s devátou třídou. Poprvé jsem se dostala do styku s alkoholem a večer mě ještě čekalo hudební vystoupení. No nakonec to nevyšlo. Myslím to vystoupení. Od té doby nemůžu pít rum ani kafe. Celou dobu jsem to ale vyvažovala pochvalami za dobrou reprezentaci školy v recitačních soutěžích Pražské vajíčko. Seděla jsem většinou v první lavici, protože jsem byla malá, a postupně se to vyvíjelo směrem dozadu. Byla jsem ve výběrové jazykové třídě, ale už je to všechno pryč. Ty vědomosti nejsou a nakonec mě zkazila konzervatoř,“ přiznává ještě se smíchem Michaela Tomešová, známá představitelka Adélky Pokorné ze seriálu ZOO, který i o prázdninách můžete sledovat online na prima+. Jaké přiznává vědomostní slabiny, se podívejte ve videu v úvodu článku.

Pozná slavný herecký pár rostlinu, kterou mají skoro všichni doma? Ukázka z nové show Kdo se ptá? napoví:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.