Celebrity

20. června 2024 12:35

redakce Prima Ženy

U Dejdarů velí máma. Táta je trochu podpantofláček, práskl Dejdar junior

Martin Dejdar představuje pravidla hry - Kdo se ptá

Novou primáckou show si Martin Dejdar zřejmě doma zavařil. V jednom z dílů se totiž objeví i jeho děti Matěj a Sára, které prozradily nejen to, kdo u nich doma vládne.

Jako první se svými znalostmi budou snažit vyhrát peníze pro nadace manželé Tomešovi a Jakub Kohák s Ivou Pazderkovou. Zatímco komici od sebe nečekají nic menšího než vítězství, Tomešovi přišli soutěžit s obavami.

„Tradičně očekávám, že se ztrapním, to je moje specialitka u těchto pořadů. Mám diagnostikované ADHD, motám něco každý den a očekávám, že se to stane i dneska. Ale i s tím se dá vyhrát pořad,“ říká Michaela Tomešová, která nepodcenila přípravu. Zvláště pak tu u zrcadla. A sice v očekávání, že její outfit obměkčí moderátora Martina Dejdara.

Čtěte také: Martin Dejdar po delší době ukázal dceru Sáru

„Předpokládám, že Martina Dejdara zaujmou moje péra (na oděvu, pozn. red.),“ doufá herečka. Pochopila totiž, že oporu v manželovi v této soutěži zřejmě nemůže očekávat. „Přiznám se, že se trochu bojím otázek. Jsem typ, který znervózní, jakmile začne svítit kamera. Jsem umělec čili ve škole mi nešla chemie, fyzika ani matematika, z toho jsem většinou měl dvojky, trojky i čtyřky,“ přiznal se Roman Tomeš. To Jakub Kohák si věřil o poznání více.

„Přemýšlím, jakou otázku bych nechtěl dostat, a nenapadá mě nic. Všechno vím. S Ivuškou Pazderkovou jsme zvolili strategii přímo na komoru, nikoho nešetřit, zajatce nebereme, jdeme rovnou na trůn,“ tvrdí Kohák. Pazderková překvapivě ve vědomostní soutěži vsází na svaly. „Od moderátora očekávám, že bude shovívavý. Jak já hodně cvičím, neriskovala bych udělat si to se mnou špatný,“ varuje Pazderková.

Podívejte se na ukázku z nové show Kdo se ptá?

V jednom z dílů vystoupí i Dejdarovy děti Matěj a Sára. „Ještě nikdy jsme spolu v žádné show nebyli. Jsem z toho hodně nervózní, asi víc než oni. Ale možná ještě víc nervózní je jejich matka,“ uvedl pro Prima Ženy pobaveně Martin Dejdar v zákulisí natáčení show Kdo se ptá?.

Viděli jste? Míša Tomešová se ukázala v mikádu jako Liza Minnelli. Lidé si ji pletli s Pavlovčinovou

Obavy z hlavy rodiny přiznaly i děti. „Tebe se nebojíme, tati, ale mámy dost,“ konstatoval hned v úvodu natáčení Matěj Dejdar. „Do pořadu nejdu se žádným očekáváním. Budu jenom doufat, že nějaké otázky uhádneme, protože jinak bude ceres od mámy. Snad nám táta nějak nenápadně pomůže ke správným odpovědím. U nás velí máma, táta je trošku podpantofláček,“ práskl na tátu Dejdar junior.  První díl české adaptace světové show Who Is Asking? sledujte 21. června ve 20:15. Uživatelé platformy prima+ jsou ve sledování o týden napřed.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.