Celebrity

10. srpna 2023 18:30

Tomáš Durčák

Martin Dejdar vyvedl osmnáctiletou dceru Sáru. Smutní, že se budou muset rozloučit

Populární herec Martin Dejdar (58) se letos od března ve společnosti prakticky neukázal. Nyní to však napravil a rovnou s sebou na akci hokejisty Davida Pastrňáka vzal také osmnáctiletou dceru Sáru. Ta letos úspěšně odmaturovala a jak pyšný tatínek prozradil, chystá se na studium v Americe.

Dejdar se objevil na křtu nového parfému Davida Pastrňáka, který je nyní na pár týdnů v České republice, kam dorazil se snoubenkou Rebeccou i dvouměsíční dcerou Freyou. Jak známo, hokej je Dejdarův koníček a má k němu velmi blízko. Nepochybně tak velmi rád přijal možnost zúčastnit se akce pořádané aktuálně nejznámějším a nejlépe placeným českým hokejistou. Předvedl rovněž svůj skvěle upravený vous s decentními šedinami, které stále ani zdaleka nenaznačují, že už za dva roky oslaví šedesátku.

Na setkání s výjimečným hráčem s sebou vzal i svou osmnáctiletou dceru Sáru, která má za sebou čerstvě úspěšnou maturitu a chystá se na další studia. Jak Martin přiznal, snaží se s ní nyní trávit co nejvíc času, neboť mu již brzy odletí rovněž za oceán, kde se bude muset osamostatnit. „S dcerou teď trávíme každou minutu, protože mi za tři dny odletí studovat za velkou louži, takže se dlouho neuvidíme,“ popsal hrdý otec pro Super.cz.

Dejdarovi mají k Americe blízko, několik let ostatně v USA žili:

Sára se totiž dostala na jednu z vyhlášených amerických univerzit, kde ji čeká nelehké studium. „Letí studovat psychologii na univerzitu do Ameriky, tak to s tím herectvím možná trochu souvisí. Že se doma inspirovala, že bychom možná za pár let potřebovali nějakou pomoc,“ zavtipkoval Dejdar. Ten před měsícem s manželkou Danielou (52) oslavil již 29 let od jejich svatby ve Strahovském klášteře. Pár spolu kromě Sáry vychoval ještě syna Matěje (24), který jde v hereckých šlépějích svého otce.

Pro Sáru Spojené státy nejsou žádnou neznámou. Dejdarovi totiž v letech 2014 až 2018 v americkém státě Florida žili a jak ona, tak její starší bratr zde chodili do školy. Nebude tak nepochybně mít žádné problémy s jazykem, zdejšími zvyky a kulturou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.