Kevin sbírá podpisy milenek. V kuchyni nestíhá a zdrží se šplháním po stromě

Kevin jako opice - Prostřeno! S28 (87)

V kuchařském souboji z Prahy se v úterý postaví k plotně Slovák Kevin. Sebevědomí mu nechybí. I když jídla z menu vaří poprvé, věří, že to dokáže. Při vaření bude řešit krizi s pudinkem a kvůli nešikovnosti bude lovit klíče v koruně stromu před domem.

Šestadvacetiletý Kevin se živí jako pracovník IT, žije se spolubydlícím a většinu času tráví prací z domova. Je sám a rád by si našel přítelkyni. V ložnici má tabuli, o které tvrdí, že se mu na ni po strávené noci v bytě podepisují ženy. Je na ní ale jenom jedno jméno. Rád hraje golf, chodí s kamarády na pivo nebo do posilovny. Jeho menu odkazuje na filmy Pelíšky a Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Slibuje G. O. A. T., „Vaši dýňu jsem taky neviděl a věřím, že ji máte“, maminčiny domácí knedlíky a Bohušovu cestu kolem světa. Výsledné pokrmy si prohlédněte v galerii.

Někteří soupeři bezpečně poznají, na jaký Kevinův oblíbený film menu odkazuje, ale jaké jídlo dostanou na stůl, to neodhadnou. Kevin bude chtít splnit úkol týdne, kterým je příprava pražského koláče. Odvážně se pustí do kynutého těsta, avšak bude přece jen potřebovat přítele na telefonu v podobě své sestry. Přesto dvakrát pokazí přípravu pudinku a bude muset povolat kamaráda, aby mu přinesl nové suroviny. Tím se vše zkomplikuje. Nefunguje automatické otvírání dveří na "bzučák", a tak hodí Kevin návštěvě klíče z okna. Jako naschvál přistanou na nejbližším stromě. Co se dá dělat? Kevin přeruší vaření a půjde lézt po stromě.

Počet žen, které u Kevina přespaly, soutěžící překvapí:

Kevina zachránila sestra a kamarád

Napínavá chvilka naštěstí skončí úspěchem. Kevina všechny křehce vypadající větve udrží a podaří se mu klíče setřást. Hostitel se dostane do časové tísně, a když přijdou hosté, najdou zchváceného Kevina pobíhat v zástěře po kuchyni. Jako přípitek dostanou pánové slivovici a poté předkrm, jehož základem je kozí sýr. Ten moc nemusí Jakub, který dostane náhradní variantu. Upovídaný Kevin jim pak při polévce vylíčí, co všechno se mu dnes nedařilo, a jak jej zachraňovala sestra s kamarádem.

Při šmejdění si soutěžící samozřejmě všimnou tabule v ložnici a zkoumají, jestli má Kevin přítelkyni. Poté se ho na jméno Alexa, co je na tabuli, zeptají. „Tam se za posledních šest let podepisují všechny baby, co tam spí,“ prohlásí hostitel. „Tak to jsi nebyl moc úspěšný,“ směje se Martin. Jako zábavu Kevin zvolí společnou tvorbu písničky o Prostřeno! Každý nahraje pár slov, která jejich účast vystihují, a on z toho vytvoří do druhého dne finální dílo. Na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, jestli se hosté bavili a jestli mají podezření na taktika.

Koho byste tipli na taktika vy? Napište nám do diskuze pod článek


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.