Simona nemá co dát na stůl. Po hodinách čekání budou soutěžící zuřit hlady

Večeře není - Prostřeno! S28 (85)

Speciál kuchařského souboje s mladými a úspěšnými uzavře v páteční epizodě influencerka Simona Tvardek. Rázná vítězka pořadu LIKE HOUSE šla do pořadu z legrace a hodně si věří. Bohužel, na vaření se vůbec nepřipraví a bude to jedno velké fiasko.

V pátek pozve Simona Tvardek soupeře z kuchařského klání do bytu, ve kterém se vařilo v úterý. Bydlí totiž u svého kamaráda a taktéž účastníka Prostřeno! Tadeáše Kuběnky. Ten jí nechá na vaření prostor, ale občas přijde na kontrolu do kuchyně. Simona studuje vysokou školu a za případnou výhru by si zaplatila školné. Jelikož je dnešní mladá hostitelka celkem od rány, čekají ostatní skvělou zábavu. To ale netuší, že se budou muset zabavit hlavně sami při několikahodinovém čekání. Simona zvolí celkem náročné menu. Jako předkrm plánuje podávat tatarák, dále pak tomatový krém s parmazánem, hovězí líčka na bílém víně se šťouchanými brambory a mraženou karamelovou pecku.

Jídla vybrala podle toho, co zná z domova, líčka zase vařila její teta. První komplikací bude nákup surovin. Simona se zdrží, a ještě se jí vylije hořčice do tašky. Podobně jako v úterý Tadeáše, ji bude zlobit dotyková varná deska. S dlouhými umělými nehty se hostitelce špatně krájí maso a bude si stěžovat na tupé nože. Ani se nenaděje a čas určený vaření uplyne jako voda. Hosté jsou na cestě, ale není uvařeno. Proto si zajdou ostatní na svačinu a budou čekat venku. Neobejde se to ale bez stížností. Tadeášovi se to nelíbí. Měla si podle něj lépe naplánovat čas, nezdržovat se líčením a nákupem.

Podívejte se video, ve kterém Tadeáš Simoně radí, co má dělat:

Lucie urazí Tadeáše. Tomu bude připadat otravná

Soutěžící budou otrávení, unavení, a to ještě nedostali ani předkrm. Simona je navíc provokuje tím, že je naprosto v klidu. Budou ji popohánět, aby vůbec šla vařit, aby se mohli najíst. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovkách uvidíte, bude to jeden velký chaos. Tatarák dostanou soutěžící s neopečeným chlebem, Kim Ly nemá ráda cibuli, tak si moc nepochutná. Je už tak znuděná, že si během jídla telefonuje s přítelem. Polévka bude studená, podle Kim Ly kyselá, Tadeáš kamarádku přece jen pochválí. Jídlo mu chutná víc než včerejší kukuřičný krém.

S hlavním chodem Simoně budou radit snad všichni. Ona si není jistá, jestli je maso dopečené, Lucie ji povzbudí, že je v pořádku a může servírovat. Po hlavním chodu půjdou hosté šmejdit. Jelikož tu ale hostitelka nebydlí a byt si prohlédli už v úterý, lehnou si na postel s mobilními telefony. Lucie si posteskne, že má špinavé ponožky. Naznačí, že tam nemá Tadeáš uklizeno. Pak vtipkuje, že možná převezme za Ondřeje výhru, i když nevařila a přišla jen dvakrát. Tadeáš už jí bude mít viditelně plné zuby, myslí si, že je otravná. Jako dezert dostanou hosté koupenou zmrzlinu a budou si lámat hlavu s tím, jak večer vlastně ohodnotí. Za zábavu Simona označí sledování cizího neštěstí, kterého si vskutku užijí soutěžící dostatek. Dívejte se, kdo se nakonec bude nad pokličkami radovat z výhry.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.