Kontroverzní módní přehlídka. Modelka s robotickým dítětem v náručí pobouřila svět

Uplynul rok od chvíle, kdy se italská značka Schiaparelli postarala o velké pozdvižení, když se na přehlídkovém mole vynořily modely s useknutými hlavami zvířat, jež vypadaly opravdu velmi realisticky. Nyní kontroverzní značka na pařížské přehlídce Haute Couture pro jaro/léto 2024 novou kolekcí opět šokovala. Módní událost si nenechaly ujít ani zpěvačka Jennifer Lopez (54) či herečka Zendaya Coleman (27), přičemž obě vynesly vskutku nápadité outfity.

Módní dům v čele s kreativním ředitelem Danielem Roseberrym, jenž je známý svými avantgardními výtvory, na pařížském týdnu módy opět překvapil. Značka se při tvorbě nové kolekce inspirovala vesmírem, budoucností a mimozemskými vlivy. Na mole nechyběla modelka s dětským robotem v ruce, mimozemské šaty ani ramenní konstrukce a mohutné límce.

Čtěte také: Šokující módní přehlídka. Zvířecí hlavy na slavných modelkách pobouřily svět

Dětský robot

Vůbec největší pozdvižení svým „outfitem“ na přehlídce vyvolala modelka Maggie Maurer. Na mole se totiž objevila společně s dětským robotem, kterého chovala a vytvářela vskutku podmanivou iluzi reálného dítěte. Robot byl pokrytý starými telefony, kabely, polovodiči a základními deskami. Ze stejných materiálů byly poté i další šaty, které během show předvedla česká supermodelka Hana Soukupová a po necelých sedmi letech se tak vrátila na molo.

Dále nechyběly ani modely skládající se z ramenních konstrukcí připomínající křídla nebo velké límce, které byly do detailu propracované a ozdobené nejrůznějšími extravagantními prvky. Přehlídce dominovaly také třásně, z kterých v Schiaparelli vytvarovali celé šaty, a dokonce jimi pokryli i obličej modelky.

Stylová Jennifer Lopez a Zendaya

Přehlídku si nenechala ujít ani řada slavných osobností. Nepřehlédnutelná byla zpěvačka Jennifer Lopez (54), která je navzdory svému věku stále v perfektní formě. Nejenže má skvělou postavu, krásnou pleť bez vrásek, ale také svým stylem oblékání by mohla jít kdejaké dámě příkladem. To, že patří k světovým módním ikonám, potvrdila naposledy na předávání Zlatých glóbů, kde vynesla zářivě růžové šaty bez ramínek s květinovými rukávy z dílny Nicole + Felicia Couture, v kterých byla za hvězdu večera.

Přečtěte si: Jennifer Lopez šokovala svým vzhledem. V legínách a bez make-upu vyrazila do ulic

Pozornost na sebe strhla nyní i na přehlídce Schiaparelli v Paříží, kde se objevila ve stylovém outfitu, jenž se skládal z bílého bomberu posetého více než sedmi tisíci vyšívaných růží, který doplnila o bílý rolák a extravagantní futuristické doplňky v podobě zlatých brýlí, mohutných náušnic a pásku.

V dalším stylovém outfitu se objevila také herečka Zendaya Coleman. Ta se rozhodla pro celočerný ouftit, jenž se skládal z extravagantních černých šatů s mohutnou vlečkou, která připomínala ocas. Vršek outfitu poté tvořil černý rolák s aplikacemi v podobě mimozemských výběžků, které dominovaly i celé přehlídce. Finální look už jen podtrhla černými lodičkami na vysokém podpatku a především účesem, kterým potvrdila, že se ofina opět vrací na scénu.

Podívejte se také na přehlídku návrhářky Zuzany Lešák Černé:

Sdílejte článek
Štítky robot Paříž oblečení móda styl módní přehlídka vzhled Zendaya oděv Jennifer Lopezová Paris Fashion Week

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.