Kordula Stropnická na lvech vypadala jako hollywoodská hvězda. Víno raději schovávala

Kordula Stropnická vypadala na Českých lvech jako hollywoodská hvězda. Z dcery herečky Veroniky Žilkové a velvyslance Martina Stropnického vyrostla skutečná dáma. A přestože už je plnoletá, schovávala alkohol, aby ji s ním nezachytili fotografové.

Kordula Stropnická oslavila 18. narozeniny v září minulého roku. Coby dospělá slečna tak už ráda vyráží do společnosti a jinak tomu nebylo ani v případě udílení cen České filmové a televizní akademie Český lev. Slavnostní ceremoniál se uskutečnil v sobotu 9. března v pražském Rudolfinu.

Čtěte také: Hvězdné momenty z Českých lvů: Plodková s novým účesem, dojatá Peková i přerušená řeč

Na místo dorazila řada významných osobností ze světa filmu, ale také další známé celebrity. Kordula Stropnická si při této příležitosti oblékla skvostné šaty, ve kterých vypadala jako pravá hvězda. Vrchní díl šatů byl korzetového stylu, zatímco ten spodní volně splýval dolů. Nechyběl ani rafinovaný rozparek. Kordula má skvělou postavu, která v těchto šatech dokonale vynikla. Dobře sladila i psaníčko a lodičky do špičky. Vše bylo v odstínech zlaté a měděné barvy a nechyběly ani třpytky, které dodávaly celkovému looku tu správnou hvězdnou atmosféru.

Rozpačité schovávání skleničky

Ačkoliv Kordula už může alkohol pít zcela legálně, na slavnostním večeru se chovala, jako kdyby dělala něco zakázaného. Před přítomnými fotografy rozpačitě schovávala skleničku s vínem za zády a se smíchem se snažila vymanit z jejich pozornosti.

Mohlo by vás zajímat: Kordula Stropnická slaví plnoletost. Sestra Agáta ji vzala do salonu, Žilková je dojatá

Není to přitom tak dávno, co vyrazila v doprovodu své sestry Agáty Hanychové na otevírací party nového baru v Praze. Obě dívky spolu mají velice hezký vztah. Hanychová dokonce Kordulu k 18. narozeninám vzala na prodloužení vlasů ke kadeřníkovi. Kordula Stropnická před časem ukončila vztah a aktuálně se chce podle vlastních slov zaměřit především sama na sebe a vzdělání. „Udržuju rovnováhu. Přes týden se učím, jsem trošku šprtka, a přes víkend to umím pořádně roztočit,“ uvedla tehdy Kordula v rozhovoru pro web eXtra.cz.

O své budoucnosti má ale už teď vytvořenou jasnou představu. „Být úspěšná a nevyskytnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti z důvodu financí. Mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky, hodnotnou kariéru, mít všechny, co miluju, kolem sebe. A vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední,“ sdělila fanouškům Kordula na sociálních sítích.

Podívejte se, jak Kordula Stropnická oslavila 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Kordula Stropnická móda šaty Český lev

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.