Krásná moderátorka Lucie Hrdličková se vdala. Na svatbě si zatančila s Kollerem

Z Lucie Hrdličkové už je oficiálně vdaná paní. Krásná moderátorka CNN Prima NEWS si vzala lásku svého života a ve svůj svatební den se dočkala i pořádného překvapení.

Diváci mohou znát Lucii Hrdličkovou například z pořadu K věci nebo Co na to vaše peněženka. Od teď už ji však na obrazovkách budou vídat s novým příjmením. Pohádková svatba krásné moderátorky proběhla v hlavním městě. „Náš svatební den se odehrál ve vinici Salabka v pražské Troji,“ upřesnila výběr místa veselky Lucie. Své „ano“ si řekli s generálním ředitelem ČEZ ESCO Kamilem Čermákem, se kterým tvoří pár už několik let. Společně mají také šestiletou dcerku.

Mohlo by vás zajímat: Alena Šeredová se vdala. Novomanželé jeli stylově Fiatem cabrio a zamilovaně se usmívali

Na nevěstu čekalo pořádné překvapení

Lucie Hrdličková podle svých slov po velké svatbě nikdy netoužila, ale nakonec bylo vše jinak. „Přiznávám, že se nám oslava našeho dne trochu zvrtla a mezi svatebčany bylo nakonec skoro 200 lidí,“ prozradila usměvavá blondýnka.

Čtěte také: Jitka Molavcová se vdala. Vzala si Alfreda Strejčka, který před šesti lety ochrnul

Podle všeho na ni v její svatební den čekalo také jedno velké překvapení, o které se postaral její nevlastní syn Filip. „Nikdy jsem neplánovala svatbu. A najednou stojím na své vlastní. Klepou se mi kolena. A na konci dne tančím s Davidem Kollerem,“ popsala Lucie své pocity na Instagramu. Přesné plány na svatební cestu ještě nemají, představa už se ale rýsuje. „Vypadá to na nějakou z evropských metropolí,“ prozradila tajemně nevěsta.

MOHLO VÁM UNIKNOUT. Jak to vypadalo na svatbě Yvetty Kornové?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.