Seriály a filmy

26. října 2024 06:00

Kisa Císařová

Nahatá fotka neodbytného fanouška. Kristýnu Bokovou vyděsil nevyžádaný snímek

Kristýna Boková dostala nevyžádanou fotku nahatého fanouška

Takovou fotku žádná žena ve své doručené poště najít prostě nechce. Pánové, je načase si uvědomit, že když je to nevyžádané, radost to prostě v drtivé většině případů hraničící se sto procenty zkrátka neudělá. Kristýna Boková (43) by mohla vyprávět. A také vyprávěla.

Herečka aktuálně excelující v novém krimi seriálu televize Prima po boku Jana Nedbala coby Adama Hrdiny moc dobře ví, jaké to je, když se fanoušek takzvaně utrhne ze řetězu a udělá něco, co by jednoznačně neměl. Kristýnu Bokovou se odhodlaný fanoušek pokoušel kontaktovat nejprve zprávami na její sociální síti. Když mu to nevyšlo a reakce své oblíbené hvězdy se nedočkal, použil ten nejtěžší kalibr, kterým se domníval, že disponuje. Kristýně Bokové tak v doručené poště přistál nevyžádaný snímek intimních partií cizího muže, aneb toho, pro co se v anglicky mluvících zemích používá slovní spojení „dick pic“.

To herečce pochopitelně přišlo naprosto za hranou, jak sama řekla. „V takovém případě dám spam a nedívám se,“ prozradila Kristýna Boková, která se společně s redaktorkou webu Prima Ženy zamyslela nad tím, co onoho neznámého muže motivovalo podobný obrázek poslat.

Přečtěte si také:  Herečka Kristýna Boková zažila pokus o znásilnění. Nikdy jsem se tak nebála, přiznala

„Asi si říkal, že když nejde text, půjde obrázek. Pánům bych ale chtěla říct, to není cesta. Není to tak sexy, že bych si řekla, že teď opustím svého muže a půjdu se podívat jinam,“ svěřila se herečka sice s úsměvem, přesto s jasně patrným znechucením nad prapodivným činem nevyzpytatelného fanouška.

S platonicky zamilovaným nadšencem se setká i postava Kristýny Bokové jménem Lucie Bartošová, kterou herečka ztvárňuje v seriálu Hrdina. Jak můžete sledovat každou středu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, byť drsná státní zástupkyně v podání Bokové nemusí čelit tak nepříjemné situaci jako kdysi herečka, i v seriálu je zdrojem nepříjemné interakce fotka. Co se stalo? Zjistíte ve videu na začátku článku. Stejně jako se v něm dozvíte, jak přesně to bylo s fotkou intimních partií hereččina fanouška.

Podívejte se na ukázku ze seriálu Hrdina, v němž Kristýna Boková a Jan Nedbal hrají hlavní role:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.