Celebrity

28. srpna 2024 18:49

Tomáš Durčák

Zostuzená Taťána Kuchařová našla zastání. Mějte soucit, vyzývá Emma Smetana

Soud Kuchařové s Brzobohatým

Taťána Kuchařová se aktuálně v žebříčku nejméně oblíbených celebrit pravděpodobně usadila neohroženě na první příčce. Prasknutí kauzy okolo jejího šíření pomluv o exmanželovi Ondřeji Brzobohatém z ní v očích mnohých udělalo „veřejného nepřítele číslo jedna“. Nic se ale nemá přehánět a Emma Smetana nyní vyzvala, aby lidé se strašlivým lynčem přestali a měli kapku soucitu.

Pravdou je, že modelka a Miss World Taťána Kuchařová spravedlivému trestu i bez obrovského množství online haterů téměř jistě neunikne. Aktuálně totiž čelí obžalobě za pomluvu, kterou na ni podal exmanžel Ondřej Brzobohatý. Soudní proces však způsobil, že se na veřejnost dostaly informace o tom, jak měla Kuchařová z čiré nenávisti vůči Brzobohatému manipulovat média a snažit se skrz ně zničit jeho veřejný obraz, potažmo potenciálně i celou uměleckou kariéru.

Čtěte také: Taťána Kuchařová se chlubí, že je ambasadorkou OSN. Nikdo jí ale tento titul neudělil

Jenže zákeřnost činů, kterých se měla Kuchařová s cílem „zničit“ svého exmanžela dopouštět, u soudu šokovala i jeho samotného. A o to více pak šokovala i veřejnost, která zřejmě předpokládala, že půvabná modelka a bývalá nejkrásnější žena světa by se k něčemu takovému nikdy ani omylem nesnížila. Kuchařová tak nyní na svých sociálních sítích schytává prakticky u všech svých příspěvků velmi ostrou kritiku.

„Jste důkazem toho, že hezký obal ještě neznamená kvalitní obsah. Protože jenom naprostý ubožák se může chovat k expartnerovi tak, jak to děláte vy,“ stojí v jednom z komentářů na Instagramu Kuchařové. „Blila bych z tebe, ty česká Amber,“ píše se v dalším, odkazujícím na třaskavý soudní spor Amber Heard a Johnnyho Deppa. „S vámi se dostat do křížku musí být velmi nepříjemné. Překvapuje mě, jak daleko jste ochotná zajít, že jste to měla zapotřebí,“ kroutí hlavou další z komentujících u fotky Taťány. „Jste hezká, ale ta povaha bude už asi něco jiného,“ stojí v dalším z desítek a stovek podobných komentářů.

Čtěte také: Spor mezi Kuchařovou a Brzobohatým graduje. Skladatel je přesvědčený, že ho chtěla zničit

Některé jdou ve svém hodnocení charakteru Kuchařové ještě dál, označují její chování v mezilidských vztazích za dno, a dokonce se strefují i do jejího vzhledu. Jinými slovy, jde o nefalšovaný online lynč, v němž si jednotliví lidé rozhodně příliš neberou servítky. Kritika je přitom tak ostrá, že se někteří podivují, proč si Taťána dosud jednoduše nevypla komentáře, aby jí učinila aspoň trochu přítrž. A v té hrstce názorů, jež se modelky snaží zastat, padají i slova o online šikaně.

Slova zastání nyní Kuchařová asi úplně poprvé od odhalení jejích činů vůči exmanželovi našla veřejně i v další známé osobnosti. Tou je zpěvačka a herečka Emma Smetana, která se pokusila současnou situaci malinko deeskalovat. A mimo jiné vyzvala k tomu, aby lidé nezapomínali na to, že i Taťána Kuchařová je jen obyčejný člověk, který může dělat vážné životní chyby, ale stejně tak si zaslouží mimo konstantní zesměšňování a veřejné lynčování i kapku soucitu.

Čtěte také: Kuchařová: Připadám si jako stará rachota. V rozhovoru prozradila, zda má nového přítele

„Taťána zjevně chybovala a zjevně se toho hodně provalilo a veřejné mínění je na straně člověka, co se naopak v náročných chvílích dokázal zachovat příkladně. Rovněž ale platí, že ta vysmívaná žena není ani politička, ani státní úřednice, ani žádným jiným způsobem člověkem povinným skládat nám účty. Mediální lynč, zesměšňování a pohrdání jsou osudem, který nejspíš přála druhé straně, a přesto není správné, aby teď sama byla jeho obětí,“ uvedla Emma Smetana na svém Instagramu.

„Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Zlomené srdce umí proměnit lidský osud v řeckou tragédii. Moc prosím, nechte Taťánu vydechnout, ten tlak je strašlivý, a to se ke mně dostává jen zlomek,“ pokusila se Smetana najít v tom, čeho se Kuchařová měla dopustit, nějaké rozumné vysvětlení i špetku pochopení. Na závěr svých slov pak všem na zamyšlenou dodala: „Soucit je to, co z nás dělá lidi.“

Ondřej Brzobohatý se u soudu novinářům za svou exmanželku omluvil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.