Obrovská zákeřnost Kuchařové. Zdrcený Brzobohatý od soudu odcházel v šoku

Právní zástupci Ondřeje Brzobohatého (41) a Taťány Kuchařové (36) se znovu sešli u Obvodního soudu. Zatímco modelka a bývalá Miss World vyslala na místo pouze svou právničku, hudebník dorazil do soudní síně i osobně. Absenci své bývalé manželky, kterou viní z pomluvy, považuje za projev disrespektu.

Kauza kolem církevního rozvodu Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého byla v loňském roce jednou z těch nejpropíranějších. Kdyby se tyto věci řešily za zavřenými dveřmi, bylo by vše v pořádku. V tomto případě tomu tak ale nebylo, jelikož se přesné znění žaloby dostalo do bulvárního deníku.

Brzobohatý tehdy naznačil, že za vším podle něj stojí jeho exmanželka. Naopak modelka se proti jakémukoliv vynášení informací do médií ohradila. Situace se vyostřila na konci loňského května, kdy hudebník na sociálních sítích oznámil, že se rozhodl podat na Kuchařovou trestní oznámení. „Je toho na můj žaludek vážně příliš,“ vysvětlil tehdy.

Čtěte také: Brzobohatý se soudí s Kuchařovou kvůli pomluvě. Nejen já jsem z toho unavený, řekl

Nulový respekt

První stání proběhlo 5. června a z bývalých manželů se ho zúčastnil jen Ondřej Brzobohatý. Před samotným soudcem se právní zástupci obou stran nakonec dokázali shodnout jen na jediné věci - snahy o smírné řešení byly neúspěšné a soudní cesta se zdá být jediným způsobem, jak celou věc vyřešit.

Spor pokračoval ve středu 7. srpna a Taťána Kuchařová se do soudní síně opět nedostavila. „To ostatně vypovídá o všem. To je projev totálního disrespektu. Jako vůči této instituci a vůči celému tomuhle, co ona sama způsobila, vytvořila. Ve chvíli, když si nevážím něčeho, někoho, tak se takhle chovám. Ostatně disrespekt je právě přesně ten důvod, proč jsme se rozešli,“ řekl Ondřej webu Super.cz.

Šok a zákeřnost

Jednání trvalo dlouhých 5 hodin a soudce během něj četl textovou komunikaci z platformy WhatsApp mezi Kuchařovou a Lubošem Procházkou. Přes tohoto bulvárního novináře měla do deníku Blesk vynést znění církevní žaloby. Přítomný Brzobohatý si tak jeho prostřednictvím poslechl řadu nepříjemných informací nejen o sobě, ale také o své rodině. Hojně řešeným tématem byla například jeho údajně skutečná orientace a její úzkostlivé skrývání. Vše, co se dozvěděl, ho zasáhlo.

Čtěte také: Loni jsem prošel zkouškou ze sebeironie, říká Brzobohatý. Záře reflektorů mu nedělá dobře

„Řada věcí mě překvapila, jak obrovská zákeřnost v nich je. Je to šokující. Je strašné zjistit, že jste žil s někým, koho vlastně vůbec neznáte. Tu anulaci na církevní sňatek podám asi spíš já. Hlavně ať to skončí. Je to parazitující na mém životě. Už nechci, aby se mě to dotýkalo. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem s takovým člověkem trávil nejintimnější chvíle v životě. Nemůžu uvěřit, že tento člověk byl schopen naše nejintimnější věci přeposlat bulvárnímu novináři,“ dodal rozhořčeně.

Podívejte se na rozhovor s Ondřejem Brzobohatým a jeho manželkou Danielou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.