Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám v listopadu bude dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky Lenky Suchardové na celý listopad 2022. Jak se nám bude dařit v lásce, práci anebo ve studiu? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví i jak získat peníze.

Práce

Ukažte, že jste ambiciózní, dynamičtí a zapálení pro vše nové, že něco umíte a ovládáte. Stanete se populárními a navíc se dočkáte od vedení uznání. Podnikatelé by měli být trochu opatrní, protože hrozí vysoká pravděpodobnost podvodů. Společník v podnikání anebo partnerské firmy mohou rozbít až zničit dosavadní fungování, proto pozor, s kým a o čem se bavíte, aby nebyly informace či vaše plány použity k pošpinění vaší pověsti. Mladí lidé, kteří nedávno ukončili studium, mají šance vybírat si z několika dobrých pracovních nabídek.

Studium

První dva listopadové týdny buďte extra trpěliví, některé věci nabírají určitá zpoždění a také učení vám nepůjde tak dobře, jak jste zvyklí. Pokud se rozhodujete, na jakou školu se přihlásit anebo jaké předměty si zvolit, pak příznivější čas a jasnější vidění všech souvislostí je od poloviny do konce měsíce. Ti z vás, kteří o to stojí, dostanou i příležitost získat částečný pracovní úvazek na základě vašich znalostí a odbornosti.

Peníze

Už na začátku měsíce dojde k prudkému nárůstu vašich výdajů. Tím se navyšuje i nejistota a obavy z blízké budoucnosti. Co jste dříve pokládali za nemožné, se nyní jeví jako reálné. Bude nutné narušit rutinu dosavadního všedního života a nastavit novou strategii a hranice finančních možností. Nezatěžujte však psychiku víc, než je nutné. Můžete totiž začít vydělávat i mimo svou původní profesi tím, co jste doposud měli jako svůj koníček anebo sen. Vítězí odvaha zbavit se pout a probudit optimistické vidění, vzrušující nadšení a hravé bytí.

Vztahy

Ve vztazích mohou nastat vzestupy i pády. Měli byste trochu jinak uvažovat o tom, jak překonat trable, které se ve vašem milostném životě znovu a znovu objevují. Pokud tyto situace v klidu pochopíte, pak lze mnohé z těchto problémů porazit. Věřte v lásku, pak v nečekaném čase i místě může zasáhnout osud a nepředvídatelná náhoda. Vášeň dostává zelenou a můžete prožít to, o čem jste celý život snili. Pokud za sebou máte rozchod, překvapí vás, že se usmíříte, a dokonce se k sobě i vrátíte.

Zdraví

V listopadu se zaměřte na oči. Mohou se objevit drobné alergické problémy, ale i akutní potíže. Někteří z vás mohou začít nosit brýle, což mohla být příčina vašich obtíží s bolestmi krční páteře, ramenou a migrénami. Bude-li vaše vůle silná, pak si poradíte s jakoukoli nemocí. Žaludek je nyní citlivější, a tudíž ho nestresujte tím, že bude buď hladový, přejedený, anebo musí trávit něco těžkého. Pokud toto zvládnete, pak nebude muset tělo investovat energii do procesů zažívání, ale do případného boje s nemocí.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek
Štítky peníze láska studium numerologie měsíční horoskop zdraví listopad 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.