Velká věštba na listopad podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

Co vás čeká v předposledním měsíci roku, kdy padá listí ze stromů a pomalu se připravujeme na zimu? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na listopad pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet a run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na listopad vám z tarotových karet vychází Král holí, který nese zdraví a představuje ohnivou energii a prosazování si věcí, na kterých vám záleží, takže vše ostatní bude lehce upozaděné.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Berany.

Býci

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže holí, které předpovídá, že se budete hodně učit. Budete potřebovat poznávat nové věci a také se nebudete chtít k ničemu zavazovat. Probudíte v sobě bohémskou duši nebo vás alespoň budou obklopovat lidé, kteří tyto energie vyzařují.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na listopad vychází Čtyřka mečů, což je karta, která ukazuje klid, který je trochu vynucený. Potřebujete si odpočinout, nabrat síly a získat čas nejméně čtyři týdny, abyste zjistili, jak dál, a zvážili své další kroky, které uděláte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Blížence

Raci

Krásná karta Král disků, která vám na listopad vychází z tarotových karet, vám slibuje, že se hodně věcí vyřeší. Může se vám vylepšit zdravotní i finanční stránka a zlepšit by se mohly i některé vztahy, u nichž to dříve bylo, alespoň z vašeho pohledu, nepředstavitelné.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na listopad vychází Čtyřka holí, což je velmi pracovitá karta. Takže to vypadá, že se nezastavíte a budete mít tolik práce, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. A bude se vám dařit. Čtyřka holí je příznivá karta i z hlediska vztahů, protože se pořád něco děje, představuje spoluprožívání, když spolu pořád něco děláte a tvoříte, máte si o čem povídat, a to vás nabíjí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Lvy.

Panny

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže mečů, které předpovídá určitou nerozhodnost. Někdy může ale také představovat připravenost zvládnout výzvy, které před vámi stojí. Takže v momentě, kdy máte jasno, se pustíte do aktivity, která může být navenek nenápadná, ale velmi promyšleně směřuje k tomu, abyste z toho měli časem nějaký užitek.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na listopad vychází Rytíř pohárů, který ukazuje určitou nerozhodnost v lásce. Možná se budete koukat zamilovaně různými směry a nebudete vědět, co dělat. Také to může znamenat, že budete mít nějakého ctitele, který vlastně neví, co chce. Bylo by dobré, abyste stáli nohama na zemi a vše brali spíš z praktické stránky. Pokud tedy budete mít nápadníka, zkuste si představit, zda by se dokázal starat stejným způsobem a obětavě jako váš partner. A pokud budete mít novou známost, nevrhejte se do ní po hlavě, ale sledujte, jak se ten člověk časem projeví.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Váhy.

Štíři

Na listopad vám z tarotových karet vychází krásná Císařovna, která ztělesňuje ženský princip. Přestavuje mateřskou lásku a také lásku ženy k muži. Vy tedy v listopadu nejspíš budete hodně řešit věci týkající se vaší rodiny, ženy budou řešit svou ženskost, muži zase to, jak ženy ovlivňují jejich život.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Šíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na listopad vychází Blázen, což je karta, která představuje nové začátky. Budete toužit po svobodě a po tom, abyste se vymanili z nějakých starých vzorců a stereotypů. Možná budete mít i trochu šílené nápady, ale proč ne? Blázen je trochu cestovatel a potřebuje poznávat. I vy budete potřebovat vyjít ze svého prostředí a nadýchat se trochu čerstvého vzduchu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Střelce.

Kozorozi

Na listopad vám z tarotových karet vychází Páže pentaklů, které se rádo učí, objevuje nové věci a potřebuje přijít všemu na kloub. I vy budete mít potřebu zjišťovat nové informace a učit se nové věci, možná objevíte nový koníček nebo něco, co vás bude bavit a bude pro vás zajímavé. Páže pentaklů potřebuje mít také pevnou půdu pod nohama, má rádo své pohodlí a málokdy se nechá od někoho napálit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na listopad vychází Kolo osudu, které předpovídá, že by se vám mohlo celkem dařit. Ovšem nebude to zadarmo. Na jedné straně kola je dobrý duch a na druhé straně ten horší, který vás stahuje dolů. Důležité je, abyste si věřili. Pak vám bude štěstěna nakloněna a vy byste mohli vše ustát s velkým úspěchem. Jen se ničeho nebojte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na říjen vychází Desítka disků, která slibuje jistoty, sílu a dobré podmínky. Ten, kdo si na to vše bude muset vydělat, budete ale vy sami.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Ryby.