Velká věštba na listopad pro Lvy: Konec měsíce bude ve znamení lásky

Co čeká Lvy v jedenáctém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Čtyřka holí, což je velmi pracovitá karta. Takže to vypadá, že se nezastavíte a budete mít tolik práce, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí. A bude se vám dařit. Čtyřka holí je příznivá karta i z hlediska vztahů, protože se pořád něco děje, představuje spoluprožívání, když spolu pořád něco děláte a tvoříte, máte si o čem povídat, a to vás nabíjí.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce mohou přijít spory s nějakou starší ženou. Hlídejte si také starší ženy ve svém okolí, některá možná bude potřebovat vaši pomoc a vy s tím budete mít nějaký výdaj. Nemusí být ale jen finanční a vy se toho zhostíte velmi dobře. Vypadá to, že si urovnáte i nějaké starší spory.

Během druhé dekády si hlídejte vztahy na pracovišti. Někdo by se mohl snažit zviditelnit na váš úkor, dát vám práci a slíznout za vás smetanu. Přestože budete mít nějaké výdaje, z finančního hlediska byste vše měli zvládat.

Třetí dekáda bude ve znamení lásky. Jestli máte možnost, neseďte doma. Zkuste s partnerem něco podniknout. A pokud žádného nemáte, snažte se po nějakém poohlédnout, karty vám v tomto směru přejí.

Vhodný kámen pro Lvy na listopad: Merlinit

Tento kámen přitahuje magickou a mystickou energii všech druhů, protože obsahuje sílu mágů, alchymistů, šamanů, čarodějek a všech lidí, kteří jsou svázaní s magií. Pomůže vám v astrálním cestování, může přenášet vaše myšlenky výš, aby se pak mohly vrátit a projevit se v realitě tohoto světa. Také pomáhá vyrovnat se se starým trápením nebo traumaty.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.