Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý listopad. Který týden bude nejlepší?

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové v nás listopad probouzí nadšení, radost a odvahu žít, milovat a vše brát jako nekonečnou hru. Díky zamyšlení se sami nad sebou nalezneme sílu odpoutat se od všeho, kvůli čemu jsme se doposud trápili.

V listopadu se staňte dětmi, vydolujte z hlubin času a duše, jací jste byli a jaká je vaše přirozenost. Nebojte se být podnikavější a realizujte originální nápady k vlastnímu naplnění a spokojenosti své i ostatních. Využijte všech příležitostí, které se nabízejí. Vaše silné stránky by vám měly umožnit stát se lepšími, viditelnějšími a vyhledávanějšími.

Zapracujte ale také na svých slabinách. Buďte vždy pozitivní a optimističtí, i když stojíte tváří v tvář silným výzvám a těžkým časům. Nekonečné omílání starostí a obav by vám způsobilo více škody než užitku. S nastaveným odhodláním a sebevědomím nic nepokazíte a vaše touhy a cíle se stanou prioritou číslo jedna. Pozor na lidi, kteří by zneužili tíživého stavu a lákali vás do nečestných jednání. Pokud se vám nedaří v manželství, pak se budete rozhodovat, zda v něm i nadále setrvávat anebo ho raději ukončit. Vždy poslouchejte, co vám radí srdce.

Listopadu vládne osudová osmička

Součet roku 2022 (2+0+2+2=6) a listopadu 11 (1+1=2) nám dává osmičku (6+2=8). Osmička mívá vhledy do budoucnosti a časem potřebuje vidět a vychutnat si plody svého snažení. Proto vám může dojít, že nejste spokojeni s tím, jak žijete, kde nebo s kým žijete, anebo že práce, kterou děláte vás netěší, protože jste svázáni nevyhovujícím systémem, nastavením, podřízeností nebo poslušností a začnete se osvobozovat a vyhledávat sebeuplatnění jinde a jinak. Překonejte chuť na sladké či alkohol, tělo by zlenivělo, původní jiskra by rychlým tempem zhasínala a plány by se staly tíživými a zůstaly by jen ve snové podobě.

1.–6. listopadu

Nebuďte na nikom závislí, energetické palivo si vytváříte jen vy sami. Své okolí dokážete okouzlit svými geniálními myšlenkami, vtipem anebo přebujelým nadšením. Nelétejte však příliš do oblak, občas bude potřeba vyvážit hlavu i nohy, též logiku a intuici nebo práci a rodinu. Pokud se ve vaší blízkosti ocitne neústupný kritik, pak raději odejděte, abyste o svou vlastní energii nepřišli.

7.–13. listopadu

Pohoda těchto dní bude závislá na tom, jak se cítíte, jak jste spokojení a odpočinutí. Všichni ti, co jsou unavení a naštvaní, budou více přehánět, reagovat kriticky a netrpělivě. Váš nervový systém se rozhodl, že si s vámi trošku zalaškuje. I v lásce budete mít chuť zažít divoké scény, buď se pustíte do milostné aférky, anebo vyzkoušíte nalákat zpět do vaší náruče bývalého partnera.

14.–20. listopadu

I v tomto týdnu si příliš neodpočinete, budete muset být stále aktivní a ve střehu. Některé situace nebo lidé, cizí i nejbližší, vás dokážou pěkně vytočit. Pokud už dopředu tušíte anebo víte, že by k takovému průběhu a kolizi došlo, raději se omluvte a schůzku odložte na další týden. Snažte se vše dělat jednoduše, zbytečně nekomplikujte a nekombinujte, stejně byste se tím nikam nedostali. K energii pomůže protahování a chůze a uklidnění naleznete v přírodě nebo galerii.

21.–27. listopadu

V následující dnech vám půjde práce hezky od ruky, vše, co se v minulých dnech zadrhávalo, nyní bez problémů zvládnete. Mnohem více si také uvědomíte, kdy jste naposled měli čas na sebe a jak moc vám chybí svoboda a možnost vypnout. I v partnerství ukážete více odvahy a sdělíte nebo uděláte to, co už vám dlouho leželo na mysli. Průbojnost až netaktnost nabere obrátky ve čtvrtek a pátek.

28.–30. listopadu

V těchto pár dnech bude potřeba být více tolerantní, diplomatičtí a mít objektivní pohled. Díky tomuto kontrolovanému chování pochopíte myšlenky i fakta v souvislostech a bez přehnaných emocí si je nejen srozumitelně přeložíte sami pro sebe, ale dokáže je předat a vysvětlit i druhým. Ve složitějších situacích bude nutné zapátrat v paměti a čerpat ze svých přechozích zkušeností nebo sáhnout po odborné literatuře, abyste se vyvarovali chyb.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Sdílejte článek
Štítky energie numerologie listopad 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.