Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám v prosinci bude dařit nejvíce?

Jaký bude rok 2023

Exkluzivní předpověď známé numeroložky Lenky Suchardové na celý prosinec 2022. Jak se nám bude dařit v lásce, práci anebo ve studiu? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví i jak získat peníze.

Práce

Nerozptylujte se malichernostmi, a tak nevyčerpávejte velkolepé možnosti tohoto měsíce. Začněte být více sami sebou a odmítejte se nadále něčemu nebo někomu přizpůsobovat. Ukažte všem, jaké kvality ve vás dřímou. Prezentujte se na správném místě a ve správný čas, abyste za své představení byli též náležitě odměněni. Nestyďte se a předveďte se v tom nejzářivějším světle. Udělejte jakýkoli rozhodný krok vpřed, hrajete o lepší budoucí časy, pracovní i finanční.

Studium

Vaše mysl může být trochu roztěkaná a méně soustředěná, ale to proto, že jste zvědaví. Nové nápady se hrnou a vy nechcete sedět na jednom místě. Vaše komunikační schopnosti jsou na vrcholu, proto vytvořte novou anebo předělejte původní prezentaci a představte své vize ostatním. Nebojte se zapojit do vášnivých diskusí, konverzací, vyjednávání či obhajování svého názoru. Vznikání nových komunit, připojování k nim anebo spojování již fungujících vás bude bavit a naplňovat.

Peníze

Přichází spousta energie, kterou byste měli soustředit na své vlastní finanční zásoby, zaměřit se na své výdaje a příjmy. Uvědomte si, co si můžete dovolit a do čeho nejlépe investovat. Velký pozor si dávejte na podvodníky a zloděje, v tomto měsíci se to jimi bude jen hemžit, a to jak fyzicky, tak i virtuálně. Nebuďte zbrklí, ovlivnění oslavnou ódou prodávajícího a zaslepení blyštícími se třpytkami. Vše, co budete kupovat, prohlédněte z různých stran, ověřte si původ, fakta, funkčnost a podmínky.

Vztahy

V partnerství i v ostatních vztazích mohou nastat zvláštní zmatky, které rozdmýchají emoce. Přijde totiž nějaká situace nebo člověk, aby vás donutili udělat něco, co máte aktuálně řešit. Celý měsíc se budou odehrávat zvláštní události, při kterých se vždy sejde taková skupinka lidí, která má mezi sebou něco společného. Nechtějte dojít k jasnému řešení právě v danou chvíli, rozuzlení se dostaví později a nečekaně. Přemýšlejte a pochopte, proč se vám stále dokola něco opakuje.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek