Velká věštba na prosinec podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

Co vás čeká v posledním měsíci roku 2022? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na prosinec pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Poustevník. Tato karta je archetypem moudrosti. Poustevník moudře čerpá ze svého vnitřního světla a životních zkušeností. Vy tedy pravděpodobně v prosinci budete potřebovat mít svůj klid a prostor a z toho důvodu se budete trochu stranit ostatních lidí. Důvodem bude právě to, abyste se dokázali s něčím porovnat, něco si v hlavě promyslet. Možná budete hledat nějaké své vlastní pravdy.

Velmi pozitivní je význam této karty, pokud jde o vzdělávání nebo získávání nových informací. Tak jako poustevníkova lampa osvětluje prostor kolem, tak vy si posvítíte na všechny skryté souvislosti a tajemství.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Berany.

Býci

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Čtyřka disků, která vám slibuje jistoty. Nemělo by vám nic scházet, ačkoliv můžete mít pocit, že by toho mohlo být víc a mohlo by to být lepší. Čtyřka disků je i kartou návratů, takže se vám možná vrátí něco, o čem jste ani nevěděli, nebo možná najdete něco, co jste kdysi ztratili.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Blázen. Je to karta nových začátků, překvapení, něčeho, co může znít šíleně a vy nevíte, jaké to ve skutečnosti bude. Něco se bude dít a záleží také na tom, jak se k tomu postavíte. Nicméně karta Blázna je šťastná karta, tak se nemusíte ničeho bát.

Pokud jde o vztahy, karta Blázna slibuje spíše flirt než pevné svazky s životní perspektivou. Ale v posledním měsíci v roce můžete prožít živou a veselou známost, na kterou budete dlouho vzpomínat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Blížence

Raci

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Podle něj budete velmi flexibilní a budete se učit i nové věci, ze kterých budete mít užitek. A bylo by dobré, kdybyste si hlídali své nápady, protože tu bude někdo další, kdo by je mohl zkoušet zrealizovat ještě dřív, než to uděláte vy.

Můžete očekávat situaci, ve které se budete muset rychle rozhodovat. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor na konflikty s mladšími osobami.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Raky.

Lvi

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Mírnost. Významem této karty je spíše pravá míra, a to ve všem. Je to karta, která přináší harmonii, jistoty, radost, spokojenost a vyrovnanost. V pracovní oblasti značí klidné dokončování toho, co jste začali, v osobním životě pevné láskyplné vztahy bez výkyvů.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Rytíř mečů, který předpovídá hodně vyřizování. Rytíř mečů vás totiž bude tlačit do nějakých úředních věcí. Vy se budete muset konečně rozhoupat a některé resty a vše, co jste odkládali, konečně dořešit.

Vyhýbejte se také konfliktním situacím. Můžete potkat někoho velmi energického, kdo bude náruživě bojovat za své ideje a přesvědčení. Nepouštějte se s ním do zbytečných a malicherných sporů.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Panny.

Váhy

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Desítka holí, která předpovídá, že se asi nezastavíte. Vypadá to, že budete mít spoustu práce a nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Bylo by dobré, kdybyste si sestavili nějaký plán a drželi se ho. A pokud můžete, udělejte si i nějaký čas pro sebe.

Desítka holí je karta stresu, můžete si myslet, že je všeho na vás moc. Zkuste více relaxovat a nesnažte se mít všechno na sto procent dokonalé.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Desítka mečů. Ta předpovídá, že se pravděpodobně budete něčeho obávat, ale také budete mít možnost postavit se svým strachům čelem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Šíry.

Střelci

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Osmička mečů. Ta předpovídá, že se do vašich věcí může vměšovat někdo, kdo si myslí, že jim rozumí lépe než vy. Na to vždy můžete reagovat a vše si ohlídat.

Osmička mečů hovoří také o neschopnosti něco projevit, tato bezmocnost má většinou důvod někde uvnitř v nás, může souviset s nějakými komplexy, strachem či nedůvěrou. Měli bychom shodit pouta a osvobodit se.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Sedmička pohárů, která vám radí, abyste si hlídali své sklony k závislostem. Může jít o závislost na alkoholu, dobrém jídle, na hrách, na práci… Právě v prosinci budete mít sklon k tomu si něčeho dopřávat víc, než je zdrávo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Kozorohy.

Vodnáři

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Trojka holí, což je skvělá karta. Sice předpovídá, že se nezastavíte, ale bude to v dobrém. Všechno vám půjde od ruky, dařit by se vám mělo v pracovních záležitostech a štěstí byste mohli mít i ve vztazích.  Ale samozřejmě, jaké si to uděláte, takové to budete mít.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na prosinec vychází krásná karta Rytíře pohárů. Pravděpodobně kolem vás bude někdo, kdo bude aspirovat na vašeho budoucího nápadníka, přítele nebo snoubence. Ale pozor, Rytíř pohárů je dobrý kamarád, ale určitě byste ho nechtěli jako partnera, protože se nikdy nikde neudrží. Vždy utíká od jedné ženy k druhé. Buďte tedy opatrní a nenechte se nalákat do vztahu, který by nebyl úplně podle vašich představ.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Ryby.