Celebrity

18. října 2024 14:08

Šarlota Chmelařová

Lenka Helíková promluvila o práci nahé uklízečky. Muži se kochají, říká

Uklízečka Lenka Helíková v Show Jana Krause

Lenka Helíková je tak trochu netradiční uklízečka. Zamete, vyluxuje, utře prach, jen s tím rozdílem, že u toho na sobě vůbec nic nemá. Jak popsala svou práci nahé uklízečky a jací jsou její klienti?

Lenka Helíková poskytuje zajímavou službu – úklid bez oblečení. Tedy klasický úklidový servis, ovšem okořeněný nahotou. „Jsem nahá uklízečka,“ potvrdila Lenka a popsala, jak tato služba funguje. „Přijíždím v celé své kráse jen s kabelkou, jsem dáma, nic s sebou netahám,“ uvedla Lenka v Show Jana Krause.

Je proto potřeba připravit pro ni prostředky na úklid, stačí prý jen základní. „Dále je velice důležité načasování. Někdy je muž svlečený dřív než já,“ poznamenala Helíková. „Není to tedy tak, že bych došla a do minuty byla nahá. To by toho muže ani nebavilo. Je to zkrátka show, je to extravagantní úklid, je to něco jiného,“ prozradila netradiční uklízečka v pořadu, který můžete sledovat každou středu od 21:40 na Primě.

A co obvykle dělají její zákazníci? „Oni ohřívají oči. Přijde jim uklidit atraktivní žena, na kterou se oni těší. Kochá se. Mně na tom nahém úklidu baví, že každý je úplně jiný. I každý ten zákazník to pojme jinak. Jsou muži, kteří celou dobu zůstanou oblečení a dívají se jako na televizi a pak jsou akčňáci, kteří jsou v cukuletu taky nahý a třeba uklízíme i spolu,“ uvedla Lenka.

Úklid je zcela bezkontaktní

Zatím se jí ještě nestalo, že by jejímu úklidu přihlížel muž i se svojí partnerkou, ale tuto možnost nevylučuje. „Nic není nemožné, všechno se dá domluvit, ale nahý úklid je služba, která se dělá standardně jeden na jednoho. Jsou tam nějaká pravidla, a já to případně potřebuju vědět dopředu,“ zdůraznila Lenka systém své práce.

Mohlo by vás zajímat: 1000 láhví dětského oleje? Diddy do něj prý obětem znásilnění přidával tekutou extázi

A co je také důležité vědět – služba je zcela bezkontaktní. „Nikdo na nikoho nesahá. Máme odstup, zachovává se určitá vzdálenost,“ zdůraznila dále paní Lenka. „Koncept nahého úklidu je jasně daný, má svá pravidla a je zasazený do nějakého časového rámce,“ dodala na závěr Helíková.

Hostem v Show Jana Krause byl také herec Vladimír Hajdu:

Sdílejte článek
Štítky domácnost práce Show Jana Krause uklízení nahota Lenka Helíková nahá uklízečka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.