Celebrity

17. července 2024 06:00

Šarlota Chmelařová

Šokující zpověď Britney Spears: Fotím se nahá, protože se tak sama cítím sexy

Britney Spears patří bez pochyby mezi největší popové ikony tohoto tisíciletí. Někdejší hvězda a idol teenagerů však zažila drsný pád na dno. Zpěvačka vydala na konci minulého roku životopisnou knihu s názvem Žena ve mně, která byla letos přeložena do češtiny. Právě ta přinesla několik šokujících odhalení a skutečností týkajících se jejího života.

Krásná blondýnka s božským hlasem, asi tak si většina fanoušků pamatuje Britney Spears, která patří mezi nejvýraznější osobnosti přelomu tisíciletí. Holčičky po celém světě poslouchaly její hudbu, na kterou tančily ve svém dětském pokojíčku.

Mohlo by vás zajímat: Britney Spears míří k rozvodu. Najala si advokátku, která zastupovala i Johnnyho Deppa

V posledních letech je zpěvačka známá především kvůli svým podivným kreacím na sociálních sítích. Na Instagramu dost často publikuje zvláštní taneční videa, na kterých je polonahá, a někdy se na internetu objevily i její zcela nahé snímky. Ačkoliv někteří Britney Spears popisují jako labilní osobu, nutno podotknout, že po přečtení její životopisné knihy Žena ve mně s ní budete mít o trochu více soucitu. Šrámy na duši by si totiž po podobných zkušenostech odnesl téměř každý.

Otevřená zpověď

Popová princezna v knize popisuje sled událostí podle vlastních pravidel, bez příkazů hudebních vydavatelství, PR týmů či rodiny. Alespoň tak byla kniha popisována v rámci masivní kampaně. Ta byla očividně velmi úspěšná, jelikož se v USA a dalších zemích dostala v žebříčku nejprodávanějších životopisů až na vrchol.

Čtěte také: Britney Spears popsala, jak trpí kvůli odcizeným synům: Velký kus mě zemřel

Britney Spears v knize některá témata otevírá podrobněji a v unikátní podobě tak, jak ještě nikde jinde nezazněla, jako například panenství až do svatby či vztah s Justinem Timberlakem. Právě se zpěvákem byla tehdy zpěvačka těhotná. Spears v knize mimo jiné otevřeně promluvila i o potratu, na který ji tehdy Timberlake poslal.

Opatrovnictví a taneční videa

Další pasáž knihy je věnovaná nucenému opatrovnictví, kdy byla pod naprostou kontrolou svého otce. Ten jí například zakázal vídat vlastní syny. „Mám pocit, jako by žena ve mně byla tak dlouho zadupávána do země,“ píše například Britney Spears ve své knize. Vše je ale teď jinak a dvojnásobná matka žije nyní život podle svých představ. „Vím, že hodně lidí nechápe, proč se tak ráda fotím nahá, anebo neustále v nových šatech. Ale myslím, že kdyby je tisíckrát fotili jiní, pobízeli je a nutili pózovat podle přání jiných, pochopili by, jak ukrutně si užívám, když pózuji tak, jak se já cítím sexy, a sama se fotím a dělám si s fotkami, co chci já,“ vysvětluje zpěvačka v knize.

Britney Spears nepřestává šokovat fanoušky:

Sdílejte článek
Štítky zpěvačka Britney Spears kniha celebrity Žena ve mně životopisná kniha

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.