Celebrity

18. října 2024 06:30

Tomáš Durčák

1000 láhví dětského oleje? Diddy do něj prý obětem znásilnění přidával tekutou extázi

Nová žaloba, v níž údajná oběť Diddyho žaluje za sexuální napadení v době, kdy byla stále nezletilá, by mohla konečně vysvětlit, proč federální agenti u rappera doma našli více než 1000 lahviček s dětským olejem. Dle soudních dokumentů totiž Diddy právě dětský olej smíchaný se známou omamnou drogou používal, aby se oběti jeho sexuálních útoků nemohly bránit.

Diddy údajně používal známou „predátorskou drogu“

Žaloba, která byla na rappera jako jedna z celkem pěti podána v pondělí 14. října, naznačuje, že Diddy do dětského oleje přidával drogu známou pod zkratkou GHB, které se přezdívá „tekutá extáze“ nebo také „predátorská droga“. A to právě proto, že tuto psychotropní látku s oblibou používají sexuální delikventi při znásilněních.

Čtěte také: PŘEHLEDNĚ: Čemu všemu rapper Diddy čelí a které celebrity se účastnily divokých večírků?

„Bezbarvá a jedovatá chemikálie GBL, obsažená v průmyslových čistidlech a rozpouštědlech, se zneužívá jako predátorská droga. Ve skleničce s pitím se může objevit i bez vědomí budoucí oběti. Slouží jako prekurzor k výrobě GHB, zneužívá se však i přímo, bez další chemické úpravy,“ píše ve svém varování právě před touto drogou Policie ČR. „Při vyšším množství je účinek sedativní, může dojít k utlumení dechu i zpomalení krevního oběhu, ospalosti až bezvědomí, zhoršuje se koordinace, dochází ke ztrátě zábran a zmatenosti,“ varují dále policisté.

A právě tuto „predátorskou drogu“, která je podle zveřejněných dat policie populární mezi predátory u nás i v zahraničí, podle všeho ve velkém používal právě i Sean „Diddy“ Combs. Mimo možné použití do pití nic netušící oběti však měl rapper látku přidávat právě i do dětských olejů, skrz které pak zřejmě mohla být absorbována při natírání pokožkou oběti, aby ji omámila a učinila povolnou pro následný sexuální útok či znásilnění.

Čtěte také: Známý rapper brutálně zkopal svou přítelkyni, ukazují záběry. Měl ji i nutit k sexu s jinými

Ve výše zmíněné žalobě muž, který je uveden pouze pod jménem John Doe, Diddyho obvinil ze sexuálního útoku, k němuž mělo dojít na jeho proslulé White Party v roce 1998, kdy mu bylo teprve 16 let. John v žalobě rovněž sdílel svou fotografii s Diddym na zmíněné party. „Existovalo to jako něco opravdu zlověstného – temné podhoubí zločinu, obchodování se sexem, nucené práce, únosy, úplatkářství a prostituce,“ popisuje soudní spis pozadí temné organizace, v jejímž čele měl zatčený rapper stát.

John Doe v žalobě dále popisuje, že jako šestnáctiletý žil v New Yorku, když obdržel tehdy nesmírně poptávanou pozvánku na Diddyho White Party v Hamptons, kam se měla sjet společenská smetánka. Dle svého popisu poté, co pozvánku dostal, „měl pocit, že konečně dostal příležitost proniknout mezi významné lidi showbyznysu a mohlo by jít o šanci, skrz kterou by mohl proniknout do hudebního průmyslu“.

Muž tvrdí, že ho Diddy jako 16letého osahával v rozkroku

„Když John na party dorazil, viděl zde nespočet celebrit a významných osobností z hudebního i zábavního průmyslu. Poznal hromadu tváří, které před tím viděl v televizi nebo kině. Když se skrz dav zkoušel dostat k toaletám, náhle nečekaně narazil na Combse,“ stojí v žalobě, která dále popisuje jejich setkání: „Když se ocitl tváří v tvář Combsovi, titánovi hudebního průmyslu, přímo na jeho proslulém večírku, zůstal stát zcela v šoku. Combs o něj projevil zájem a oba spolu začali konverzovat. Mezitím se přesunuli do soukromější části večírku u přenosných toalet, které byly na večírek přivezeny.“

Právě zde měl tehdy 16letý John Diddymu říct, že je jeho velkým fanouškem a má také sen stát se hvězdou. Na to mu rapper údajně odvětil, že má potenciál i „správný vzhled“. A právě v tuto chvíli náhle Combs údajně zcela otočil a „náhle mu řekl, že si musí sundat kalhoty“, což Johna zcela zaskočilo.

„Combs se vyjádřil jasně. Nařídil Johnovi, aby si sundal kalhoty a ukázal mu svůj penis, aby si ho mohl prohlédnout. Vysvětlil mu, že je to obřad a cesta ke slávě, stejně jako způsob, jak se osvědčit. Teenager si ze strachu, úzkosti a zásadně rozdílné mocenské dynamiky mezi ním a Combsem kalhoty proto sundal, jak dostal nařízeno,“ popisuje dále žaloba s tím, že Combs se k němu ihned nato přiblížil, uchopil jeho penis i genitálie, začal je důkladně ohmatávat a delší dobu je držel ve svých rukou.

Jak víme z dřívějších slov jeho právního zástupce Tonyho Buzbeeho, John je pouze jedním z celkem 25 budoucích žalobců Diddyho i jeho kompliců, kteří tvrdí, že byli v době, kdy se stali rapperovou obětí, nezletilí. Advokát pak zastupuje celkem 120 osob, jež tvrdí, že jsou obětí Combse a jemu blízkých a mají o tom dle svých slov pádné, jednoznačné důkazy. Můžeme proto očekávat, že v následujících týdnech a měsících si podobných žalob přečteme ještě přinejmenším několik desítek.

Letos na jaře provedli federální agenti u slavného rappera Diddyho razii dvou jeho velkých sídel, při níž našli mimo jiné i 1000 láhví dětského oleje:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.