Celebrity

15. října 2024 19:23

Tomáš Durčák

První žaloby proti Diddymu. Znásilnění mužů, osahávání nezletilého a výhružky smrtí

Sean „Diddy“ Combs oficiálně čelí pěti novým žalobám, které na něj podaly první z více než stovky údajných obětí, jež našly odvahu svěřit se se svými příběhy po jeho nedávném zatčení. V dokumentech podaných soudu jej pětice žalujících viní ze znásilnění, zdrogování, dalšího neakceptovatelného sexuálního chování či vyhrožování smrtí.

Dokumenty podané k soudu v americkém státě New York obsahují celkem pět žalob mířících proti Diddymu. Jak dříve naznačil advokát zastupující zhruba 120 údajných obětí rapperova nehorázného sexuálního chování, Tony Buzbee, mělo by jít o první salvu velké soudní bitvy, v níž na něj postupně budou podány desítky dalších žalob. A nejen na něj, ale i na jeho domnělé komplice, mezi nimiž by se měly vyskytovat i další slavné či prominentní osobnosti Hollywoodu.

Jak informoval americký web Page Six, který získal možnost do žalob nahlédnout, obsahují mimo jiné případ neidentifikované ženy, která tvrdí, že ji Diddy v roce 2004, kdy jí bylo 19 let, pozval na focení do svého pokoje v hotelu Marriott na Manhattanu. Ve skutečnosti však šlo o „exkluzivnější večírek“, kde byla vysokoškolská studentka údajně „odvedena do místnosti mimo hlavní party“, kde ji zamkli, načež Combs ji a její kamarádku napadnul. Podle všeho „oběma vyhrožoval smrtí“, pokud nebudou dělat, co se jim řekne.

V další žalobě anonymní muž Diddyho obvinil ze sexuálního napadení ve skladu obchodu Macy’s z roku 2008. Muž v dokumentech tvrdí, že ho zde rapper konfrontoval i se svými dvěma bodyguardy, kteří mu vyhrožovali smrtí, zatímco jej hudební hvězda měla orálně znásilnit. I třetím žalujícím je muž, kterého Combs prý zdrogoval a agresivně znásilnil v dodávce při konání jeho White Party v roce 2006. Rapper podle všeho „ignoroval“ jeho volání o pomoc tím, že mu neustále opakoval, že „bude v pohodě“.

Další návštěvník jedné White Party z roku 1998 zase tvrdí, že zde po něm Diddy požadoval, aby „si sundal kalhoty a odhalil se“, načež se měl začít dotýkat jeho genitálií. Této údajné oběti mělo být v době incidentu pouhých 16 let. Pátou žalobu pak podala druhá žena, která tvrdí, že ji Combs v roce 1995 znásilnil na party propagující videoklip ke skladbě „One More Chance“ rappera Biggieho. Diddy ji zde prý „násilně uhodil, přičemž přitlačil její hlavu proti zdi“, následně ji uhodil znovu a pak bezbrannou oběť měl znásilnit.

Diddy opakovaně veškeré dosavadní obvinění, jež proti němu řada údajných obětí vznesla, bez výjimky striktně odmítá. I přesto však soudce opakovaně zamítl jeho žádost o stanovení kauce, což naznačuje, že proti němu státní zástupci mají dostatečně pádné důkazy. Nyní se na něj navíc podle všeho valí doslova lavina desítek a desítek žalob, které zřejmě budou vypadat podobně jako tato úvodní pětice. Ta navíc potvrzuje Buzbeeho dřívější slova, dle nichž je mezi obětmi více než dvacítka těch, kteří byli v době údajného incidentu nezletilí, a také že zhruba polovina žalujících jsou muži.

Nepřehlédněte: Letos na jaře provedli federální agenti u slavného rappera Diddyho razii dvou jeho velkých sídel. Co našli?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.