Celebrity

29. května 2024 12:05

Kisa Císařová

Vysněná narozeninová jízda Leony Machálkové: Se synem slavili v Itálii

Leona Machálková prozradila, že ji k ostříhání vlasů inspirovala Miley Cyrus

Tuhle oslavu narozenin si Leona Machálková (57) opravdu vysnila. Jak sama oslavenkyně říká, nejlepším dárkem je pro ni čas strávený s blízkými. A ten si letos dopřála ve slunné Itálii, kam vyrazila se svým synem Arturem Šípkem (21) a jeho přítelkyní Zehrou (21). Webu Prima Ženy nadšená zpěvačka prozradila detaily společného výletu a exkluzivně poskytla i fotky, ze kterých je jasně patrné, že si trojice výletníků společné chvíle krásně užila.

„Narozeniny jsem oslavila pobytem v Miláně se svým synem a jeho přítelkyní. Pro mě je nejlepším dárkem zážitek prožitý s blízkými lidmi,“ svěřila se webu Prima Ženy nadšená Leona Machálková, která se narodila 24. května. Toto datum letos připadlo na pátek, a tak Leoně cesta krásně vyšla na prodloužený víkend.

Čtěte také: Leona Machálková neodmítá randění. Muž musí napoprvé příjemně vonět i chutnat, říká

A program si oslavenkyně se zamilovanou dvojicí udělala opravdu pestrý. „Pojali jsme to kulinářsky, navštívili jsme ty nejlepší italské restaurace a skvělé víkendové trhy,“ prozradila oblíbená zpěvačka, která jakožto velká milovnice umění nevynechala kulturní zážitek.

Kultura i pohyb

„Podívali jsme se na aktuální výstavu Cézanne / Renoir v Palazzo Reale di Milano,“ neskrývala nadšení Leona Machálková, která vyprávění o svém narozeninovém výletu uzavřela ujištěním, že trojice nevynechala ani pohyb a mini dovolenou všichni tři strávili i aktivně: „V neděli jsme pak jeli na výlet k jezeru Como.“ Na fotografiích, které Leona webu Prima Ženy exkluzivně poskytla, je nejen poznat, jak zpěvačce nadšením září oči. Na snímcích z narozeninového výletu je rovněž vidět, že Artur roste do podoby svého zesnulého tatínka Bořka Šípka (†66).

A v neposlední řadě je zjevné, že syn světově proslulého architekta a výtvarníka má velmi dobrý vkus. Jeho přítelkyně a spolužačka z milánské univerzity Zehra je skutečně krásná mladá žena. S černovláskou s podmanivým pohledem původem z Pákistánu se Artur seznámil na vysoké škole, kde oba studují interiérový design. My v redakci každopádně hrdé mámě a oslavenkyni Leoně Machálkové přejeme rovněž všechno nejlepší a aby se jí i nadále dařilo trávit co nejvíce času s těmi, které miluje.

Leona Machálková o randění. Prozradila, co musí mít její vyvolený:

Sdílejte článek
Štítky Itálie výlet narozeniny Pákistán Como Milán Leona Machálková Bořek Šípek Artur Šípek Paul Cézanne Jean Renoir Komské jezero

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.