Fanoušci kritizují vzhled přítelkyně Keanu Reevese. Šediny přitom u celebrit frčí

Zamilovaný Keanu Reeves se své přítelkyně Alexandry Grant nemůže nabažit a dostatečně to projevil i před zraky fotografů. Někteří fanoušci však mají potřebu negativně komentovat její šedivé vlasy. Mezi celebritami však najdeme mnoho osobností, které své šediny vystavují hrdě na odiv.

Hollywoodský herec Keanu Reeves (58) nikdy nepatřil mezi hvězdy, které se příliš chlubí svým soukromím. Ostatně to si až donedávna poměrně přísně střežil. Teď se ale zdá, že je všechno jinak. Se svou partnerkou Alexandrou Grant (50) vyráží do společnosti čím dál častěji a nebojí se ani jakýchkoliv projevů lásky.

Čtěte také: Kadeřník pracuje s šedivými vlasy. Ženy vypadají mladší!

Naposledy spolu dvojice byla spatřena na galavečeru Muzea současného umění v Los Angeles. Zamilovaný pár ochotně zapózoval fotografům a neváhal se políbit. S Alexandrou, která pracuje jako výtvarná umělkyně, se potkali zhruba před patnácti lety v rámci pracovní spolupráce. Od té doby spolu napsali dokonce dvě knihy. Poprvé spolu jako pár vystoupili v roce 2019, ale pomyslná jiskra mezi nimi mohla přeskočit už mnohem dříve.

Šedivé vlasy komentují hejtři

Ve světě internetu už jsme si zvykli na to, že mnoho lidí má potřebu kritizovat ostatní a omlouvat to tím, že mají přece svobodu projevu. Těžko říci, kolik z nich by to bylo schopno udělat v reálném světě z očí do očí. Stejně je to i v případě Alexandry a jejích šedivých vlasů.

Lidé nechápou, proč si je neobarví, protože prý kvůli nim vedle herce vypadá mnohem starší, i když je ve skutečnosti o osm let mladší. Sama Alex se k tomu už v roce 2019 vyjádřila následovně. „Páni, dnešní zprávy mě dostaly. Začala jsem šedivět už zhruba ve dvaceti a pak vystřídala snad všechny možné barvy, dokud jsem neměla dost všech těch chemikálií. Ve třiceti jsem vlasy nechala v jejich přirozené barvě. Líbí se mi, že si ženy v každém věku mohou vybrat, jak budou vypadat,“ napsala Grant na svůj Instagram s tím, že žádná pravidla krásy nestojí za zdravotní rizika. Svůj příspěvek doplnila o článek, který poukazuje na souvislost mezi rakovinou prsu a právě permanentní barvou na vlasy.

Mohlo by vás zajímat: 20 překrásných žen, které skoncovaly s barvením vlasů. I šediny mohou vypadat zatraceně přitažlivě

Celebrity, které se nebojí šedivých vlasů

Mezi slavnými osobnostmi najdeme řadu dalších celebrit, které hrdě přijaly svou přirozenou barvu vlasů a přestaly se barvit. Z můžu je to například krasavec George Clooney (61), kterého si bez šedin snad už ani neumíme představit. V jednom ze svých starších rozhovorů herec prozradil, že začal šedivět zhruba ve 33 letech a že to pro něj nikdy nebyl problém a nad barvením ani nepřemýšlel. „Zastávám názor, že lepší než se snažit vypadat mladší je snažit se vypadat co nejlíp ve vašem aktuálním věku,“ citoval Clooneyho magazín ETonline.com. Další, kdo šel takzvaně s kůží na trh, byla například herečka Salma Hayek (56), která ukázala své šedivé pramínky vlasů na Instagramu. „Jsem pyšná na své bílé vlasy,“ napsala do popisku.

Herec Keanu Reeves často natáčí v Praze (stejně jako na podzim roku 2022):

Mezi další celebrity s šedivými vlasy patří například Jane Fonda (85), Sharon Osbourne (70), Morgan Freeman (85), Patrick Dempsey (57) nebo třeba Jon Bon Jovi (61). „Ano, jsem chlápek, co se smířil se svými šedinami,“ sdělil pro The Telegraph v roce 2018 zpěvák legendární kapely Bon Jovi. Z českých hereček stojí za zmínku třeba Tereza Hofová (43) nebo Lucie Trmíková (53).

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.