Celebrity

21. října 2023 10:35

Gabriela Kolinová

Liška o přepadení v divočině: Mužům s mačetami jsme ujeli, popral jsem se jen s Révaiem

Pavel Liška a Jan Révai se vrátili z Papuy-Nové Guiney

Pavel Liška a Jan Révai jsou nejen výborní herci, ale také pořádní dobrodruzi. Právě se vrátili ze svého putování po Papui-Nové Guineji, kde natáčeli pokračování Vandráků. Tentokrát ovšem nepůjde o dokument, ale o film. A zážitků mají požehnaně. V tropickém ráji je přepadlo deset mužů s mačetami, pistolí a šátky přes pusu. Naštěstí vše dobře dopadlo a nikomu se nic nestalo.

Pavla Lišku a Jana Révaie ještě před cestou na Papuu-Novou Guineu místní před přepadením varovali. A ne bezdůvodně. Když cestovatelé jeli na slavné Highlands Highway, zastavili a sundávali pláštěnky, přepadlo je asi deset ozbrojených mužů.

„Dopadlo to úplně noblesně, protože nikoho nezranili, my jsme ujeli. Nesebrali nám nic z natočeného materiálu, žádnou techniku, takže všechno nám spadlo z nebe,“ prozradil v pořadu Showtime Pavel Liška po návratu z divočiny.

Na dotaz moderátorky, zda nedošlo k rvačce, herec zareagoval vtipně: „Jo, porvali jsme se s kolegou Révaiem, na letišti měl nějaký kecy a začal do mě strkat, tak jsem mu to oplácel… Bylo to v Brisbane, takže tam naštěstí nebylo moc Čechů a nerozuměli nám.“

A nechybí jim ve výpravě žena? „Ne, ne, ne, nechybí,“ zasmál Pavel Liška se a dodal: „Už takhle je nás hodně, jsme tři a to je dost. Ideální počet je jeden.“ Výpravu s ženou si dovede představit jen s jednou podmínkou. „Pak je možnost, jet s holkou, ale to by tam nesměli být ti další dva šulini. Ale jet ve třech a s nějakou holkou, to nejde,“ řekl rezolutně Liška.

Oba hlavní hrdinové si podle vlastních slov sáhli na úplné dno fyzických sil. Například když tři dny pochodovali horskou džunglí do odlehlé vesnice, přičemž si několikrát byli jistí, že do cíle kvůli vyčerpání nedorazí a v džungli zůstanou. Nebo když kvůli tamní byrokracii uvízli na tajemném ostrově, kde prokazatelně žijí i kanibalové, a nemohli se z něj dostat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.