Londýnský týden módy: Těhotná modelka, děsivé líčení a čím dál méně látky

Týden módy se přesunul z New Yorku do Londýna. Ani v metropoli Velké Británie nebyla nouze o zajímavé modely, extravaganci a šokující prvky. Co všechno mohli účastníci této prestižní módní události vidět na přehlídkových molech?

Londýn a jeho týden módy udává trendy pro následující podzim/zimu. Právě tento fashion week je specifický tím, že dává šanci i úplným nováčkům ve světě módy, tudíž mají návštěvníci možnost spatřit zcela nové vycházející talenty. Od pátku 16. února do úterý 20. února tam předvedli své kolekce pro rok 2024 světoznámé značky, ale i dosud neznámé hvězdy.

Značka Labrum London

Londýnská značka předvedla kolekci plnou kostýmků, sak, elegantních modelů a zemitých barev. Za povšimnutí stojí fakt, že některé modely navíc obsahovaly velice výrazné prvky. Jedním z nich byl například kufr na hlavě nebo modelka, která měla na kštici ptačí hnízdo.

Mohlo by vás zajímat: Odvážná přehlídka v New Yorku. Modelky chodily po mole zahalené jen do lepicích pásek

Přehlídka Davida Komy

Modelky a modelové předvedli kolekci, kterou ve velké míře spojoval jeden prvek – chmýří. Bylo vidět na sukních, šatech, kalhotách, ale také botách. K vidění byla především černá a bílá barva a nechyběla také průsvitná látka a odhalená ňadra. Černé silonky byly oblíbenou součástí outfitů.

Návrhářka Dilara Findikoglu

Kolekce s názvem „Ready to Wear“ byla plná korzetů, spodniček, barokních a renesančních prvků. Modelky byly nalíčené velice výrazně a jejich make-up mnohdy působil až děsivě.

Čtěte také: Vypnutá a mladistvá pleť bez jehel a botoxu? Odborníci doporučují obličejovou jógu

Uznávaná Di Petsa

Značka Di Petsa se svou přehlídkou a kolekcí pro podzim/zimu 2024 sklidila velký úspěch nejenom u publika, ale také u módních kritiků. Na jedné straně byly modelky, které připomínaly elfky zahalené do lehkých, prosvítajících materiálů. Na druhou stranu nebyla nouze ani o trochu temnější sexy modely v tmavých barvách. Základem celé kolekce byly rafinované průstřihy. Po mole se také prošla těhotná modelka.

Susan Fang

Čínská módní návrhářka Susan Fang předvedla podzimní kolekci plnou veselých modelů. „V dnešním světě je momentálně hodně negativity. Jsem smutná z představy, že lidé ztrácí své domovy. Když jsem si dělala průzkum, objevila jsem druh šneka, který se vznáší na hladině a bere si svůj domov všude s sebou. To mě inspirovalo ve vytváření této kolekce,“ popsala Susan svou prvotní myšlenku časopisu Vogue. Právě ta dala vzniknout krásným vzdušným modelům plným pozitivní energie.

Podívejte se, co na sebe oblékly celebrity na Česko-Slovenském plese:

Sdílejte článek
Štítky přehlídka módní návrhář modelky trendy módní kolekce móda London Fashion Week Londýnský týden módy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.