Legíny jsou zpět. Vedle nešlápnete s černou, teniskami ani lodičkami

Legíny byly svého času velice populárním kouskem oblečení. Původně sportovní oděv se postupem času přenesl do ulic i na přehlídková mola. Nyní tento extrémně pohodlný outfit hlásí návrat. Jak správně nosit legíny pro každou příležitost?

Legíny se dají charakterizovat jako přiléhavé kalhoty z velmi pružného materiálu. Nemají žádný zip a většinou ani kapsy a jsou vyráběny z nejrůznějších vláken, která se liší silou materiálu. Uvidíte je nejenom v tělocvičnách, ale také v ulicích či na večerních akcích. Všechno je to jen o správné kombinaci doplňků, díky kterým se legíny stanou nepostradatelnou součástí vašeho šatníku pro každou příležitost.

Jak správně nosit legíny

Největším faux pas u legín může být průsvitná látka. Dejte si proto pozor na vhodné spodní prádlo a vybírejte si kvalitní materiál, který hezky obepne postavu a neprosvítá skrz naskrz. Dalším důležitým aspektem je také správně zvolená délka. Zapomeňte na tříčtvrteční legíny, které zkracují nohy a volte plnou délku ke kotníkům. Doporučujeme ideálně ty s vysokým pasem, které zeštíhlí bříško a celkově lichotí postavě.

Mohlo by vás zajímat: Milan Peroutka obléká outfity za desítky tisíc. Do luxusu ho zahaluje partner

Vyvarujte se zbytečně křiklavých vzorů a mějte na paměti, že v jednoduchosti je krása. Pokud máte ráda barvy, vyhrajte si s jinou částí oblečení, legíny ale volte raději v černé, která se hodí ke všemu a navíc dokáže pěkně opticky vytvarovat siluetu.

Legíny a styling

Možná vás to překvapí, ale k legínám už dávno nemusíte nosit pouze tenisky. Ty jsou vhodné, pokud preferujete sportovní look. Ten vytvoříte v kombinaci s oversize mikinou či větší bundou. Inspirovat se můžete například modelkou Kendall Jenner.

Čtěte také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

Naopak pokud toužíte vypadat elegantně, doporučujeme legíny sladit se sakem a lodičkami. V kombinaci s nimi vypadají naprosto dokonale a sexy. Ruská modelka Irina Shayk o tom ví své. V případě street style na sebe můžete hodit kšiltovku, větší sako, pod něj mikinu a k teniskám zvolte vyšší bílé ponožky. Tento look je velice oblíbený u influencerek na sociálních sítích. Jedná se o pohodlný outfit vhodný na procházku do města.

Podívejte se, jaké outfity zvolily hvězdy na Zlatých glóbech:

Sdílejte článek
Štítky oblečení móda styl outfit trendy legíny krása

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.