Celebrity

4. května 2022 16:00

Petra Kloidová

Lucie Bílá o setkání s Petrem Kratochvílem: Vsadila na ženskou intuici

Show Jana Krause - Bílá a Bendig

Zlatá slavice Lucie Bílá je už dlouhá léta na pěveckém vrcholu. Hudební legenda využívá své intuice, a proto se rozhodla k hodně zajímavé spolupráci s mladým kolegou, který ji hned okouzlil. Jak sama přiznává, na první pohled se zamilovává i do svých partnerů. Prozradila, jak proběhlo setkání s Petrem Kratochvílem, se kterým má sedmadvacetiletého syna Filipa.

Lucie Bílá je takovou stálicí českého pěveckého nebe, že se nepotřebuje zviditelňovat hudební spoluprací s mladšími tvářemi. Teď ovšem nazpívala duet s bývalým účastníkem pěvecké soutěže, Janem Bendigem. Jmenuje se „Jen na malou chvíli“.

Mladší kolega ji okouzlil: Šla z něj nádherná energie

Dvojice se potkala na předávání zatím posledních Českých slavíků. „Náš příběh je takový slavičí,“ popisuje přední diva české pop music v Show Jana Krause. A zároveň vysvětluje, jak k jejich spolupráci vlastně došlo. „Seděla jsem na Slavících v první řadě a dívala jsem se na jeviště, kde pobíhala spousta lidí a jeden člověk tam byl nepřehlédnutelný. Šla z něj tak nádherná energie a něco tak laskavého a hodného a navíc talentovaného, jako by tam nikdo jiný nebyl. A já jsem věděla, že ten člověk stojí za to, abych ho ukázala těm svým lidem, svým fandům. Pak jsme se potkali na chodbě, kde se mi potvrdilo, že opravdu ta laskavost nebyla hraná, ale je opravdová, a tak jsem mu jen řekla, pojďme, zazpíváme si!“

Lucie Bílá se zamilovává na první pohled

Lucie na nic nečekala a mladého zpěváka oslovila hned. Oznámila mu svůj plán a nedlouho poté se pustili do jeho realizace. „Šlo to opravdu strašně rychle,“ přikyvuje Jan. „Myslel jsem, že to řekla jen tak, ale opravdu se hned druhý den ozvala,“ dodává nadšeně. Písnička už totiž byla hotová, jen se zvažovalo, s kým si ji Lucie zazpívá. „Mně to bylo okamžitě jasné – ten a nikdo jiný neexistuje,“ popisuje Lucie Bílá, jak zapracovala její intuice. Více o spolupráci Lucie Bílé a Jana Bendiga se dozvíte v Show Jana Krause ve středu ve 21:35.

Ostatně nebylo to prý poprvé, co jí její předtucha dala signál a ona ho poslechla. „Tak třeba jsem to zažila s otcem svého syna,“ svěřuje se Krausovi a naráží na Petra Kratochvíla. „Ten den, kdy jsem ho viděla, jsem přestala kouřit. A měla jsem to i se svým současným partnerem, a to jsem ho viděla zezadu,“ směje se.

Mladší partner Lucie Bílé je Radek Filipi, který pracuje jako její road manager, zároveň je mistrem světa v bench-pressu. S Lucií se potkali trochu netradičně. „Když jsme se s Luckou poznali, tak to bylo na obnovené premiéře Carmen, kam jsem vzal svou maminku. Takže maminka byla u samého zrodu našeho vztahu,“ zavzpomínal Filipi v rozhovoru pro Prima Ženy.

Dvoumetrový mladý muž mluví o prvotním okouzlení, láska k Lucii se podle něj rozvíjela postupně. „Samozřejmě, že na začátku jste unesen a nadšen, ale ta láska propukla až po nějaké době. Přece jen, oba dva máme za sebou nějaké vztahy, takže je člověk opatrnější a nevrhá se do všeho po hlavě,“ prozradil.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.