Celebrity

14. listopadu 2023 15:15

Šarlota Chmelařová

Lucie Šafářová překvapila novým účesem. Trvalo mi pár let, než jsem to zkusila, tvrdí

Lucie Plekancová změnila účes

Bývalá tenisová hráčka Lucie Šafářová nikdy příliš neexperimentovala se svým vzhledem. Nyní ale tato sympatická blondýnka předvedla pořádnou vlasovou proměnu a fanoušci ji za to chválí.

Manželka hokejisty Tomáše Plekance oslavila 36. narozeniny. Možná i proto dvojnásobná maminka Lucie Šafářová usoudila, že právě teď je ideální doba na změnu, a rozhodla se pro nový účes. Nechala si obarvit vlasy na růžovo a s novou image se pochlubila na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Plekanec je manžel roku. Šafářovou překvapil velkolepou oslavou i Markem Ztraceným

„Trvalo mi pár let, než jsem to zkusila,“ napsala Lucie k selfie fotografii na Instagramu. Dodala také, že její čtyřletá dcera je ze změny nadšená. „Pro Leontýnku jsem teď máma roku, pro Tomáše nevím, ale proč ne růžovou, že?“ dodala ke snímku ve stories a doplnila ho smějícími se smajlíky.

Fanoušci změnu chválí

V příspěvku označila ještě kamarádku a bývalou tenisovou parťačku Bethanii Mattek-Sands a trenéra Roba Steckleyho a navrhla, že by se mohli také obarvit. Netrvalo dlouho a Američanka v komentářích své přítelkyni nechala vzkaz. „Snažila jsem se tě přesvědčit! Takže teď jsem ta nudná já?“ ptala se se smíchem tenistka, která je naopak známá svou zálibou v experimentování s vlasy. Kouč Šafářové odpověděl, že pokud se Šafářová vrátí na kurty, jde do toho.

Čtěte také: Lucie Šafářová o vztahu s Plekancem: Žádné manželství jsem nerozvrátila. Jak vychází s Vondráčkovou?

Ostatní lidé v komentářích Lucčinu proměnu hodnotili převážně kladně. „To je boží. Ještě jsem neviděla nikoho, komu by růžová takhle slušela,“ napsala například biatlonistka Gabriela Koukalová. „Lucie, sluší vám to. Ale vám by slušelo asi všechno, protože vyzařujete úžasnou pozitivní energii, a tak je úplně jedno, co máte na hlavě,“ dodala další fanynka. „Krásná žena, ale pořád mi na vás něco chybělo. A teď upřímně říkám: Wau. Máte šmrnc a za mě ano,“ doplnila další žena.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.