Celebrity

29. května 2023 16:00

David Laštovka

Luděk Sobota bydlí v luxusní prvorepublikové vile. Neumím si představit žít jinde, říká

Herec a komik Luděk Sobota, který oslavil 80. narozeniny, si už dříve splnil velký sen a pro svoji rodinu zakoupil prvorepublikovou vilu na pražském Smíchově. Ve svém „království“, které připomíná zámek, žije už více než 40 let.

Luděk Sobota honosnou vilu zakoupil nejen pro sebe, ale i pro své rodiče. Ti žili v podkroví. Po jejich smrti herec dům se svou o 18 let mladší manželkou Adrianou zrekonstruoval, původní ráz prvorepublikové vily ovšem zachoval. Interiér je vybaven starožitným nábytkem. Srdcem domu je velký obývací pokoj s jídelnou v patře, kuchyň je samostatná. Stěny pokrývají darované obrazy a rodinné fotografie.

Podívejte se, jak Luděk Sobota oslavil 75. narozeniny:

Po svatbě se dozvěděl smutnou pravdu

U domu se nachází velká zahrada a rovněž bazén, který si pořídili. „Neumím si představit žít někde jinde. Jsem tu maximálně spokojený a šťastný. Nic mi tu nechybí. Mám tu klid a soukromí,“ svěřil se redakci webu Prima Ženy Luděk Sobota, který se ženil dvakrát. Poprvé už v osmnácti. Ne proto, že by chtěl, ale protože musel. Jeho tehdejší partnerka Jana mu totiž oznámila, že spolu čekají miminko.

Čtěte také: Luděk Sobota bojoval s alkoholem a depresemi. Viděl svoji smrt

Po svatbě se jim narodilo druhé dítě, syn Robert. Až po letech herec zjistil, že první potomek, syn Pavel, nebyl jeho. „Divné bylo, že prvního kluka, který mi vůbec nebyl podobný, žena přede mnou jakoby schovávala k rodičům. Vrtalo mi to hlavou, jednou jsem se opil a uhodil na ni, že kluk není můj. Přiznala to,“ svěřil se v rozhovoru pro časopis Téma.

Syn chtěl být mužem roku

Jak se ukázalo, dítě měla se ženatým inženýrem, a že je Sobota otec, tvrdila, jen aby nezůstala svobodnou maminkou. Herec po rozvodu s Janou se synem Pavlem v kontaktu nezůstal. „Nestýkáme se. Před lety jsem mu to v dopise celé napsal. Že to pro mě bylo dost otřesné zjištění, že není můj syn. A ať se na mě nezlobí, že to tak je,“ poznamenal Luděk Sobota. Se svým synem Robertem z prvního manželství, který pracuje jako novinář, se vídá pravidelně a mají spolu velmi hezký vztah.

Mohlo by vás zajímat: Jan Libíček vážil 150 kilo, přesto dělal stojky. Nevlastní dcery považoval za své

Životní lásku, o 18 let mladší Adrianu, poznal při natáčení hudební komedie Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. Zatímco on měl hlavní roli, Adriana tam v rámci praxe na filmové škole dělala klapku. Brali se v roce 1981 a jsou spolu šťastní dodnes. V manželství se jim narodil syn Ladislav, který zkoušel štěstí v castingu pro soutěž Muž roku, jeho největší zálibou je však sport. Pracuje jako tenisový trenér a jeho slavní rodiče jsou na něj právem pyšní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.