Lunární kalendář na 32. týden: Potrápit vás může bolest v krku i zažívání

Měsíc v tomto týdnu prochází znamením Býka, Blíženců a Raka a působí především na horní polovinu těla a zažívání. Snažte se v tyto dny vyhnout stresu a hádkám, zbytečně byste to odnesli bolestí v krku a zhoršeným zažíváním. Co dělat, když už se tak stane a jak na nás bude působit tento týden měsíc?

8. - 9. srpna – Býk

Měsíc v následujících dvou dnech putuje ve znamení Býka a ovlivňuje krk, mandle, čich a ramena. Vše, co pro tyto části těla uděláte pozitivního, působí dvakrát tak příznivěji, ale vše, co je zatěžuje, škodí více než v jiné dny. Vyhněte se také operacím a lékařským zákrokům v těchto oblastech. Dny jsou chladné a vy tak můžete snadno nastydnout. Ve dnech Býka nebývají žádnou zvláštností angíny nebo nepříjemná bolest v krku. Pokud už vás bolest přepadne, kloktejte slanou vodu, kterou si připravíte tak, že ve sklenici s teplou vodou rozpustíte půl čajové lžičky soli.

Potrápit vás mohou také bolesti zubů nebo záněty dásní, od bolesti i zánětu vám uleví tinktura z hřebíčku, pokud ji nemáte, můžete v puse jen rozkousat hřebíček a jazykem přiložit na bolestivé místo. Bolesti v krku přicházejí, když něco nechceme říct, bolesti zubů zase, když máte něčeho plné zuby. Zamyslete se nad tím, jak komunikujete i zda toho na vás právě teď není příliš, možná sami cítíte, že potřebujete pořádný odpočinek. Potrápit vás mohou také bolesti ramen, tady zase pocítíte tíhu všech svých starostí. Zbavíte se jich účinným cvičením, pravidelným protahováním a hlavně tím, že se naučíte delegovat práci na ostatní, a to jak doma, tak v práci.

Čtěte také: Zahánění stresu podle horoskopu: Berany uklidní pohyb, Panny kreativní činnost

10. – 11. srpna – Blíženci

V těchto dvou dnech putuje měsíc znamením Blíženců a ovlivňuje plíce, průdušky, dech, paže a ruce. Vše, co pro tyto části těla uděláte příznivého, působí blahodárněji, a naopak vše, co je nadměrně zatěžuje, škodí více než jindy. V těchto dnech můžete mít pocit, že nestačíte s dechem. Pokud nejste trénovaní, bude vám dělat potíže i delší túra nebo procházka. Proto se zkuste zaměřit na práci s dechem.

Naučte se dýchat do břicha, je to technika, která vás báječně zbaví stresu. Zkuste si každý den na chvilku sednout na klidné a tiché místo a soustřeďte se jen na svůj dech. Pokud vám myšlenky utíkají, počítejte si nádechy a výdechy. Zkuste vydržet počítat do sedmi. Brzy zjistíte, že vědomé dýchání je skvělé i před náročnou schůzkou, poradou nebo důležitým jednáním, krásně vás totiž uvolní. Věděli jste, že i dotyky s blízkou osobou nás zbavují stresu a napětí? Dny navíc přejí láce, tak si dopřejte čas s těmi, které milujete a užívejte si vzájemné blízkosti. Doma vám půjde od ruky úklid i malování, tak se pusťte do dlouho plánované rekonstrukce. Perte prádlo, bude dobře schnout.

12. – 14. srpna – Rak

Měsíc procházející znamením Raka působí na žaludek, trávení, játra a hruď. Všechno, co v těchto dnech uděláte pro tyto oblasti těla, působí příznivěji. Cokoliv nadměrně zatěžuje, škodí víc než v jiné dny. Vyhněte se také operacím a lékařským zákrokům v těchto oblastech. Ve dnech Raka můžete pociťovat nechuť dělat cokoliv navíc, nechce se vám pouštět do nových projektů a vlastně ani dokončovat ty staré. Pokud můžete, dopřejte si odpočinek a především pak dostatek spánku. Příjemně se budete cítit také v přírodě, nabije vás pozitivní energií.

Potrápit vás může citlivé zažívání. Snažte se odlehčit jídelníček, na bolavý žaludek pomůže čaj z heřmánku. Pokuste se v těchto dnech vyhnout stresovým situacím, nepouštějte se do hádek, nevztekejte se, odnesli byste to zbytečně bolestí břicha. Pokud jste napjatí, neřešte nic zásadního ani nedělejte žádná zásadní rozhodnutí.

Zdroj: Johanna Paunggerová a Thomas Poppe – Síla Měsíce

Co předpovídají na tento týden karty Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.