Astročlánky

10. července 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 10. července 2024: Udržujte harmonii ve vztazích

Měsíc v Panně může vyvolávat kritiku a touhu po pravdě. Váhy jemně vyvažují pomyslné misky vah a udržují vztahy v harmonii a lásce. Jak dál pečovat o tělo i duši podle vlivu Měsíce?

10. - 11. 7. - Panna

Luna putuje ve znamení Panny, zvláštní síla působí na trávicí orgány, slezinu a slinivku břišní. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Nezatěžujte tělo nadměrnou konzumací jídla a alkoholu. Jednoduchost, lehkost a střídmost vládnou v tyto dny.

Mohlo by vás zajímat: Která znamení zvěrokruhu mají nejsilnější intuici? Štíři a Raci prokouknou vše

Pokud vás trápí dlouhodobé zdravotní problémy, je dobré zamyslet se nad příčinou a položit si otázky: Co dělám pro své zdraví, z čeho jsem onemocněl, co nebo koho nemohu dlouhodobě strávit? V oblasti hmoty – těla je důležitý pohyb, sport, procházky v přírodě a rozjímání v tichu srdce. Výživa je důležitá nejen pro tělo, ale také pro vaši duši. To, co do těla dáváte, vyživuje také mozek. S láskou si vybírejte kvalitní potraviny, do úst vkládejte láskyplná slova a svou mysl zaplňte radostnými myšlenkami. Ignorujte negativní zprávy, které vám hlava podsouvá jen ze zvyku. Pozdravte je a nechte být.

Dovolte si chybovat, nikdo není dokonalý

Měsíc v Panně učí vytrvalosti a odhodlání. Nic není nemožné, žádná překážka není nepřekonatelná, to si s láskou opakujte, když pocítíte slabost či nechuť dořešit staré problémy. Sbírejte bylinky, které můžete popíjet a čistit tak tělo. Vynikající je řepík lékařský, ve kterém se mohou koupat již novorozenci. Místo kritiky pochvalte, pokud to nejde, je lepší mlčet.

Čtěte také: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Chcete mít krásné vlasy? Objednejte se ke kadeřníkovi, zastřihněte konečky a dopřejte si také bylinkovou koupel. Doma zvládnete jakoukoliv práci rychle a precizně. Skvěle se také nakupuje a plánuje na další dny. Pozor na nečekaný splín a napětí v oblasti vztahů, nic zásadního se neděje. To jen Měsíc jemně šimrá a vytahuje staré bloky z minulosti. Vychutnávejte život plnými doušky, dbejte na správnou výživu a jednejte s ostatními tak, jak byste chtěli, aby s vámi jednali oni. Nekomplikujte si život zbytečnými obavami a strachem z budoucnosti.

13. - 14. 7. - Váhy

Luna putuje ve znamení Váhy a její síla působí na oblast kyčlí, močového měchýře a ledvin. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny. Co milují Váhy? Jemný a lehký jídelníček, když omezíte sůl, ocení to také vaše ledviny. Nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin, nejdůležitější je pramenitá voda a bylinkové čaje.

Najděte v životě rovnováhu

Energie jsou velmi spravedlivé, chvíli je rovnováha, kterou následuje rozkolísanost a nejistota, která se může promítat do vztahů. Klíčovým slovem je rovnováha. Nálada je uvolněná. Do vztahů přináší rovnováhu a harmonii. Pokud vás trápí dlouhodobý zdravotní problém, zamyslete se, v jakých vztazích žijete a jaké bytosti jsou ve vaší blízkosti.

Čtěte také: Znamení, která milují moře: Dovolenou u vody potřebují Ryby i Raci

Vyvažujte, odpouštějte a vypouštějte ze života i těla vše, co vám již nečiní radost a bere vám energii. Tancujte, zpívejte a dovádějte. Život se vám odmění a vztahy kolem vás budou láskyplné. Nezapomínejte, že to, čím se neustále zabýváte a odmítáte, roste a energeticky se k vám opět vrací. Věnujte láskyplnou péči svému tělu, vztahům a také sami sobě. Ledviny čistí jablečný ocet, koupele nebo obklady z bylin. Váhy jsou považovány za unikátní znamení. Staňte se také unikátním a výjimečným skvostem vašeho vlastního života.

Červenec podle tarotu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.