Astročlánky

21. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 21. srpna 2024: Přijímejte život takový, jaký je

Vnímejte život všemi smysly a tvořte nový láskyplný svět. Jemná a citlivá energie Ryb otevírá intuici a jasnovidnost. Ohnivý Beran může nabádat k riskantním krokům, držte se raději zpět a kráčejte za bezpečím. Komunikativní Býk vám pomůže navázat mnoho prospěšných vztahů a urovnat dávnou minulost. Jaký vliv má Měsíc na tělo i duši, čemu je lepší se vyhnout, a co naopak podpořit?

20. - 21. 8. - Ryby

Luna putuje ve znamení Ryb, které ovlivňuje chodidla, chůzi, prsty u nohou a lymfatický systém. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Rozmazlete a hýčkejte nožky. Zaslouží si tu největší péči, nosí vás celý život a nic za to nechtějí. Ba naopak často se k nim chováme necitlivě a macešsky. Dopřejte jim lásku v podobě reflexní masáže, kterou můžete umocnit magickou vůní éterických olejů. Olejíčky vybírejte intuitivně a chvíli rozjímejte nad svými pocity, které vás nasměrují k odpovědím na vaše tajemné otázky.

Ryby učí, jak přijímat to, co právě přichází

Pokud máte pocit, že je k vám život nespravedlivý, namiřte ukazováček na sebe a začněte jednat. Večer před spaním požádejte Měsíc, aby vám odpověděl, co dělat s vaším trápením. Nachystejte si k posteli papír a tužku. Před spaním se snažte být dobře naladění a vyhněte se negativním zprávám i filmům. Překvapí vás odpověď, kterou dostanete, může přijít ve snu nebo také jako zpráva od někoho jiného. Otevřete se všem možnostem a nalaďte své srdce na lásku. Proplouvejte životem, stejně jako to dělají ryby ve vodě, přijímejte život takový, jaký je, a projevujte vděčnost, změna přijde velmi brzy.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která mají šestý smysl: Pravdu téměř vždy odhalí Ryby i Kozorozi

22. - 24. 8. - Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek, obličej a oči. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Jestli vás trápí migrény, vyhněte se alergenům, které vám nedělají dobře. Obecně největším spouštěčem je čokoláda, kakao, alkohol a nedostatek čisté vody. Odlehčete jídelníček a odlehčete také svou mysl od myšlenek, které vám nedělají dobře.

Beran vyzývá k ukončení všeho, co nemá budoucnost

Je důležité zabývat se pouze jednou věcí a ostatní lehce pustit do světa. K tomu je zapotřebí odvaha a síla, kterou načerpáte v přírodě. Pozorujte moudrost přírody, která se nechává jemně vést a bouří pouze v případě, že lidé poruší její zákony. Dávejte pozor na přehnanou odvahu a zbytečně neriskujte tam, kde si nejste jistí. Na nebezpečné sporty raději zapomeňte a vyhýbejte se také konfliktům a hádkám. Ohnivá a dynamická energie vám dodá sílu k činům. Nezapomínejte, hlavou zeď neprorazíte.

25. - 26. 8. - Býk

Luna putuje ve znamení Býka, který působí na hrdlo, orgány řeči – hlasivky, čelisti, zuby, mandle, štítnou žlázu, šíji a uši. Cokoliv v tyto dny pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Skvělá komunikace je v tyto dny zaručená a ocení ji zejména „méně mluvní“, kterým se vyjadřování nádherně rozproudí. Navazujte nové vztahy, přátelství a nebojte se poznávat nepoznané.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která šíří pozitivitu: S Beranem a Střelcem se budete cítit dobře

Býk nás učí respektovat zákony přírody

Nezapomínejte na přírodní zákony, které jsou neměnné a zcela jasné. Držte se slov: v jednoduchosti je síla a snažte se život nechat jemně plynout. Nesnažte se mít pravdu za každou cenu a uznejte také pravdy ostatních, také oni mají právo se vyjádřit. Odložte řešení sporů a užívejte si něžné dny v kruhu svých nejbližších. Volte slova a vyjadřujte se láskyplně. Užívejte dobré jídlo, vychutnávejte nové pokrmy a vnímejte život všemi smysly.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.