Manžel herečky z filmu Moje tělo o závislosti na heroinu: I narkoman uvnitř zraje

Herečka Natália Germáni je aktuálně spojovaná především s životopisným snímkem Moje tělo, ve kterém ztvárnila hlavní roli. Za manžela má tato slovenská kráska hudebníka Martina Valihoru, s nímž ve filmu natáčela erotické scény. A právě on má za sebou poměrně ponurou drogovou minulost.

Natália Germáni (30) ve filmu Moje tělo ztvárnila nadějnou českou skokanku do vody Andreu Absolonovou (†27), která se po vážném zranění dala na dráhu pornoherečky. Lechtivé scény chtěla Natália točit pouze se svým manželem Martinem Valihorou (47), který je jedním z nejznámějších slovenských bubeníků.

Mohlo by vás zajímat: Natálii Germáni se nechtělo do peprné milostné scény. K natáčení přemluvila manžela

Martin se narodil do rodiny muzikantů, už v raném věku se ale dostal do potíží s drogami. Zpočátku se jednalo o marihuanu, později už došlo i na tvrdé drogy. „Přišel metamfetamin a koncerty se Slobodnou Európou, oni už tehdy fičeli v tvrdých drogách. Ale nechci to s nimi spojovat. Rozhodl jsem se, že to musím vyzkoušet i já. Tak jsem vyzkoušel a hned jsem v tom jel úplně naplno. Po třech měsících jsem byl na prvním léčení,“ svěřil se Martin v rozhovoru pro tyzden.sk. Valihora měl co do činění s heroinem. „Šlo to rychle, hned jsem si začal píchat,“ vzpomínal hudebník.

Cesta do Ameriky

Milníkem pro něj byla cesta do Ameriky. Právě tam ho poslal jeho otec ve snaze oprostit ho od špatných vlivů na Slovensku. „Otec mě tam poslal za strýcem po několika neúspěšných léčeních, abych se dostal z drog. Dostal jsem se k jiným drogám. Nebyl to heroin, ale společenské drogy. Bral jsem je a zároveň jsem byl schopen ‚normálně‘ žít,“ přiznal Martin. Pak ale přišel čas jeho návratu do rodné země.

Čtěte také: Dcera narkomanky Katky promluvila. Tereza tvrdí, že na heroinovou cestu se nevydá

Právě to pro něj ale znamenalo cestu zpět do problémového prostředí. „Vrátil jsem se do stejných špatných kolejí. Ulice, drogy, stará komunita kamarádů. Pokračoval jsem v tom, ale už trochu jiným způsobem. Člověk i když je narkoman, nějakým způsobem uvnitř zraje. Šel jsem do krajnosti, žil jsem prudce nihilisticky. Slastně. Ale nechtěl jsem zemřít. Asi to byl jeden z důvodů, proč jsem přežil,“ zamyslel se Valihora.

Pomohla mu samota

Dostat se ze spárů tvrdých drog pro něj dlouhou dobu bylo nepředstavitelně těžké. Pak ale přišlo prozření. „Temnotu porazíš tak, že jsi silnější,“ uvedl v rozhovoru muzikant. „Byly tam i jiné důvody, které mě dostaly do bodu, kdy mi ta letargie začala překážet. Ráno vstát, sehnat drogy, dát si dávku. Únava života, který nikam nevedl. Mezitím mě máma vyhodila z domu, což mi velmi pomohlo, protože jsem se musel starat o sebe,“ dodal Martin.

Mohlo vám uniknout: Závislosti podle horoskopu: Pro koho je strašák alkohol, pro koho telefon?

Nakonec se Martin rozhodl, že půjde znovu do léčebny. Jeho hnacím motorem tehdy byla láska k jedné dívce. „Řekl jsem si, že buď budu na ulici, nebo můžu zažít něco nádherného. Tehdy to ještě nebyl vztah, ale jen pocit, touha po někom,“ svěřil se Valihora. „Přišlo mi to tak, že když vyjdu ven, budu někdo, kdo stojí za něco, nebo budu ten, který se podřídí a podlehne emocím. Byla to jedna z nejdůležitějších věcí té léčby. Objevení nového světa, neboť ten starý nestál za nic a ty drogy byly na to jen odpovědí. Lákadlo prožít lásku bylo silné,“ popsal Martin svůj tehdejší pohled.

S dívkou se nakonec dal dohromady, ale vztah nevydržel. Nyní je šťastně ženatý právě s Natáliou Germáni, se kterou má dvě dcery. Svůj život překopal od základu a zbavil se závislosti nejenom na drogách, ale je také abstinent. „Není normální pít, je normální nepít,“ tvrdí bubeník. Spoustu jeho přátel z minulosti však takové štěstí nemělo.

Sdílejte článek
Štítky drogy celebrity drogová závislost Natália Germániová heroin Martin Valihora

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.