Manželce Eda Sheerana našli v těhotenství nádor. Zpěvák promluvil o bolesti a strachu

Ed Sheeran promluvil o těžkých časech, které ho inspirovaly při vytváření posledního alba. Jeho manželce v těhotenství objevili nádor, rakovinu lékaři však až do porodu nemohli léčit. Zpěvák popsal své pocity i psychické problémy, které ho v tomto období sužovaly.

Ed Sheeran (31) se v posledních letech na sociálních sítích příliš neobjevoval a s fanoušky svůj osobní život nesdílel. Na jeho profilu šlo tak maximálně o promo koncertů a hudebních akcí. Ve svém nejnovějším příspěvku na Instagramu se ale podělil o hluboké rány, které mu v posledních letech zasadil sám život. Vysvětlil i to, proč se stáhl do ústranní.

Zpěvák odhalil děsivou skutečnost, se kterou se musel on a jeho manželka Cherry potýkat. Během toho, co čekala jejich druhou dceru, jí totiž lékaři diagnostikovali rakovinu. Nádor však nebylo možné až do porodu nijak léčit. Holčičku Jupiter nakonec pár přivítal na světě v květnu 2022. Na tu už doma netrpělivě čekala starší sestřička Lyra Antarctica (2).

Mohlo by vás zajímat: Jak být oporou blízkému s depresí? Dodržujte těchto 5 zásad, radí odborníci

Deprese a úzkosti

Zdravotní stav manželky se na zpěvákově psychice podepsal. Kromě strachu se musel Sheeran vypořádávat také s depresemi a úzkostmi. Aby toho nebylo málo, musel se hudebník smířit také se ztrátou svého blízkého přítele. Jamal Edwards zemřel v únoru 2022 na nečekanou zástavu srdce způsobenou užíváním kokainu a alkoholu. „Nemůžu uvěřit, že už je to rok. Chybíš mi každý den. Zrovna se utápím v rumu a poslouchám hudbu, kterou jsi miloval,“ napsal Sheeran do popisku ke společné fotce se zesnulým Jamalem.

Čtěte také: Hynek Čermák žil jako bezdomovec a zapíjel deprese. Štěstí našel s mladší ženou

„Během několika měsíců mé těhotné ženě řekli, že má nádor a že ho nemohou léčit, dokud neporodí. Můj nejlepší přítel Jamal, který pro mě byl jako bratr, náhle zemřel a já se ocitl u soudu, kde jsem bránil svou integritu a kariéru skladatele,“ popisuje Sheeran bolestné vzpomínky.

„Ocitl jsem se ve spirále strachu, depresí a úzkostí. Měl jsem pocit, že se topím a nemůžu se nadechnout,“ pokračuje Sheeran. Svým fanouškům tak vysvětlil, proč se stáhl do ústranní. Podle svých slov nechtěl na sociálních sítích předstírat, že je všechno v pořádku, když to tak nebylo. Všechny tyto bolestné zkušenosti se odrazily v jeho posledním albu Substract. Jedná se zároveň o první desku, u které si zpěvák podle svých slov nelámal hlavu s tím, jak se bude líbit lidem. „Vydávám něco, co je upřímné a pravdivé a odráží to, kde se ve svém dospělém životě právě nacházím,“ uzavřel zpěvák.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Sdílejte článek
Štítky rodina bolest rakovina Instagram deprese těhotenství úzkost sociální síť zpěvák celebrity Ed Sheeran Cherry Seaborn deprese

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.