Podivné kroky Megan Fox na sociálních sítích. Rozešla se se slavným zpěvákem?

Megan Fox (36) s hudebníkem Machine Gun Kellym (32) tvořili pár od roku 2020 a mají za sebou nejeden šokující výstup na veřejnosti. Uměli zaujmout svými outfity i vzájemnou vášní. Herečka však v neděli odstranila ze svého účtu na Instagramu všechny fotografie svého snoubence a pár hodin nato zmizel i celý její profil.

Smazání společných fotek bylo impulsem pro proud spekulací, že se Megan Fox s Machine Gun Kellym rozešla. Hudebník narozený jako Colson Baker se v průběhu let hádal například s Eminemem (50), a fanoušci si tak nemohli nevšimnout, že Megan Fox začala slavného rapera sledovat. Také zveřejnila fotku s komentářem, že cítí lži na míle daleko. Proto se objevily i názory, že zpěvák svou přítelkyni nejspíš podvedl.

Přečtěte si také: Rozchody roku 2022. Decastelo, Žilková i Kuchařová prožívaly tvrdé rány a zrady

Jen pár hodin předtím si však ještě společně užívali na párty k blížícímu se Super Bowlu, kterou pořádal raper Drake v Arizoně. Co se dělo dál? Nezbývá než čekat, jestli se jeden z nejkontroverznějších párů showbyznysu k celé situaci nějak vyjádří.

Megan Fox je trojnásobnou mámou, má tři syny s americkým hercem Brianem Greenem (60), jejichž vztah také nebyl vždy bez obláčku. V srpnu 2015 herečka dokonce zažádala o rozvod, pár dní nato se ovšem dvojice dala znovu dohromady a přišla s oznámením, že čekají dalšího potomka. Definitivní rozchod přišel v květnu 2020.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Už v červnu se začalo spekulovat, že herečka randí s raperem Machine Gun Kellym, jelikož si zahrála ve videoklipu Bloody Valentine. Později byly zveřejněny fotografie, na kterých se spolu drží za ruce a líbají se v autě. Megan Fox, která 12. ledna 2022 oznámila, že ji Machine Gun Kelly požádal o ruku, se pravidelně objevovala v žebříčcích nejkrásnějších žen světa. Pokud se tedy doopravdy s raperem rozešla, nejspíš opět nezůstane dlouho sama.

Sdílejte článek
Štítky Instagram vztah herec raper Eminem Super Bowl Machine Gun Kelly rap Megan Foxová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.