Manželé Křížkovi mluví o třetím dítěti. Po Davidově výkonu trestu se jim změnil život

Lucie (39) a David (52) Křížkovi žijí již patnáct let ve spokojeném vztahu. Jejich manželství ale v roce 2021 zasáhla obrovská krize, když soud Davida poslal do vězení. Od té doby se snaží pokračovat v životě tak, jak to bylo, než jachtař nastoupil k výkonu trestu. Jak se zdá, tak se jim to daří, ve hře je dokonce třetí dítě.

Návrat jachtaře Davida Křížka z věznice zpět domů za rodinou byl plný emocí a štěstí. Poté, co si odpykal trest za tunelování Metropolitního spořitelního družstva, si již přes rok opět užívá života na svobodě.

Čtěte také: David Křížek přežil vězení díky fíglům: Profitoval jsem z dárků od Řepky, dost mi pomohl

Nový přístup k životu

Sympatická moderátorka Lucie Křížková se svým manželem Davidem oslavila patnácté výročí svatby. Profesionálního jachtaře Davida Křížka si vzala v roce 2009 a od té doby se jim narodily dvě děti. Poté, co dvojici na téměř dva roky rozdělil pobyt Davida ve vězení, jak přiznali v talkshow Na kafeečko magazínu Lífee.cz, přistupují k životu jinak.

„Já teď k tomu přistupuji tak, že si věci mnohem víc užívám a mám se nejlépe z celého svého dosavadního života,“ přiznala Lucie. „Myslím, že když teď zažívám něco hezkého, tak si to stokrát víc užívám. Jsem teď a tady, snažím se o to. Nedělám věci, které mě nebaví. Nebo dělám, ale snažím se je minimalizovat. A nestýkám se s lidmi, se kterými se nechci setkat,“ objasnil David.

Třetí dítě

Jelikož dvojice aktuálně prožívá opravdu jedno z nejhezčích životních období, nebrání se ani tomu rozšířit rodinu o dalšího potomka. „Aktuálně o tom vedeme živou debatu,“ potvrdil český jachtař, který se závodnímu jachtingu věnuje od svých deseti let.

„Já bych moc chtěla, ale David už se na to moc necítí. Už si přijde jako velký kluk. Moc velký. No, je to ožehavé téma,“ objasnila s tím, že je fajn, když jsou děti už starší, ale jakmile vidí miminko, tak jí slzí oči.

Podívejte se na exkluzivní rozhovor, v němž David mluví o svém pobytu ve vězení:

Sdílejte článek
Štítky výročí rodina společnost plány manželé věznice jachtař Lucie Křížková David Křížek společenská rubrika další dítě

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 9. 2024

Rychlé tempo dne je přesně to, co potřebujete, abyste nastartovali svůj mozek a rozhýbali ho správným směrem, Berane. Převezměte kontrolu nad vnitřním ohněm a udržujte ho silný po celý den. Zjistíte, že vaše myšlenky mají osobnější rozměr, a dokážete racionálněji uvažovat o svých emocích. Vaše srdce a hlava dobře spolupracují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.