Celebrity

22. dubna 2023 07:00

Eliška Reiglová

Manželé Žwakovi pomáhají lidem najít lásku. Na rychlorande dostanete přezdívku i formulář

Show Jana Krause (15) - upoutávka

Martina a Jakub Žwakovi žijí ve spokojeném manželství a jejich společným zájmem je něco, co by se dalo označit za hru na amorky. Už roky neobvyklou formou pomáhají najít lásku všem, kteří v ní dosud příliš štěstí neměli.

Martina a Jakub Žwakovi už takřka deset let pořádají úspěšné seznamovací večery pro nezadané neboli tzv. rychlorande pro lidi nad 18 let. Funguje to jednoduše – zájemci si zarezervují termín a dorazí na předem určené místo, kde se sejdou s jinými lidmi v podobné věkové kategorii, kteří se chtějí seznámit.

Čtěte také: Polovina dospělých má sex na prvním rande. Co je k tomu nejčastěji vede?

Účastníci si navzájem popovídají a nakonec se sami rozhodnou, s kým si chtějí vyměnit kontakt. „Naše setkání jsou rozdělena podle věkových kategorií, máme ale i tematické večery. Je to anonymní, když přijdete, dostanete přezdívku,“ vysvětlila Martina.

Jasný průběh rychlorande

„Protože těch párů se sejde třeba deset nebo dvanáct, tak abyste věděl, kdo je kdo, dostanete formulář, do kterého si můžete zapisovat poznámky,“ popsala dále Martina průběh schůzek s tím, že s každým potenciálním partnerem má člověk šanci vést pětiminutový smalltalk – tedy krátkou, nezávaznou konverzaci. Kdyby náhodou řeč stála, k dispozici jsou návodné otázky.

Po pěti minutách se ozve zvoneček. „Pak máte třicet vteřin na to, zapsat si nějakou poznámku,“ doplnil Jakub Žwak v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu večer na Primě. Poté se člověk přesunuje k dalšímu účastníkovi sešlosti. Na závěr vyplňuje výsledkovou listinu, na jejímž základě se rozhodne, s kým se ještě někdy potká.

Mohlo by vás zajímat: Alžběta Ferencová alias Zea o roli Romky: Podařilo se mi zachytit, jací můžeme být

Jak se na takovou příležitost obléknout? Jak často a v jakém prostředí rychlorande probíhá? Lze se přihlásit i na rande v mladší kategorii? To a mnohem více prozradili manželé na proslulém červeném gauči.

Policistka radí, na co byste si měli dávat pozor při rande ze seznamky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.