Marek Lambora připravil o práci Tomáše Trapla. Má víc lajků, říká herec chápavě

Tomáš Trapl (60) vystudoval operní zpěv a je velmi významnou osobností na české muzikálové scéně. V talk show u Honzy Dědka prozradil, jaké byly jeho kariérní začátky. Blíží se snad nyní hercův kariérní konec? Jak přiznal, o roli ho nedávno připravil Marek Lambora (28).

Byly doby, kdy se Tomáš Trapl protloukal životem a pracoval dokonce i v cukrovaru, aby pomohl rodině. „Potřeboval jsem pracovat. Měl jsem sirotčí důchod, matku v práci, ségru na vysoké. Trochu jsme potřebovali peníze. Ale pak jsem dostal hlavní roli v Semaforu, tak jsem tam deset let zůstal. Měl jsem 250 korun za představení. To bylo lepší než v cukrovaru,“ zavzpomínal na své kariérní začátky muzikálový herec a zpěvák Tomáš Trapl, o kterém se říká, že je nejobsazovanějším muzikálovým zpěvákem Česka.

Přečtěte si také: Den, na který Tomáš Měcháček nikdy nezapomene. Měl sex na terase před zraky lidí

„Nehrál jsem ve všech muzikálech v Praze, ale skoro ve všech. Začal jsem v Bídnících, a to mě tak ovlivnilo, že jsem si řekl, že už nic jiného dělat nechci,“ uvedl v 7 pádech Honzy Dědka Trapl, který kromě účinkování v muzikálech učí na konzervatoři, kde si vychovává svoji konkurenci.

Marek Lambora dostal jeho roli

O práci ho nedávno připravil Marek Lambora. „Učím interpretaci na Státní konzervatoři už asi 25 let a strašně mě to baví. Vychovávám si konkurenci. Teď se to stalo, moji roli dostal Marek Lambora. Má víc lajků na instáči (sociální síti Instagram, pozn. red.). To je jednoduché,“ vysvětlil chápavě Trapl. Přesto si svého konkurenta pozval na vlastní koncert.

„K šedesátinám budu mít koncert, 28. února v Divadle Broadway. A aby se to prodalo, protože nemám tolik lajků jako moji žáci, tak jsem si pozval Marka Lamboru, Davida Gránského, Míšu Tomešovou a Bereniku Kohoutovou,“ řekl bez okolků Trapl. Na jeho šedesátiny nezapomněly ani jeho dnes už dospělé děti, Ema a Sebastian. Tátu vzali na výlet. „Dostal jsem k narozeninám od nich zájezd a musel jsem s nimi strávit tři dny v Římě v jednom pokoji na hotelu. S dospěláky. Tatínek je pro ně úplně trapný,“ zhodnotil Tomáš Trapl v rozhovoru, který můžete sledovat už dnes, v úterý
13. února ve 21:40 na Primě. Mezi dalšími hosty Honzy Dědka bude například herec Tomáš Měcháček nebo Cimrmani Petr Reidinger a Marek Šimon.

V 7 pádech Honzy Dědka uvidíte také Petra Reidingera a Marka Šimona:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.