Celebrity

25. června 2024 15:35

redakce Prima Ženy

Marek Ztracený prolomil mlčení o své hudební pauze. Se synem vyrazí na měsíční dovolenou

Marek Ztracený promluvil o přerušení kariéry

Marek Ztracený oslavil první výročí tří koncertů v Edenu, které se zapsaly do srdce jeho fanoušků. Vyjádřil se také ke své hudební pauze, o níž kolovaly mnohé spekulace.

Pro „Ztracenou rodinu“, jak Marek přezdívá svým fanouškům, kteří se do této skupiny registrovali, uspořádal několik akcí v kině. „Ztracená rodina je zhruba čtyřicetitisícová, takže my se o ně staráme a dost jim nadržujeme... děláme pro ně různá překvapení, jako je dneska. Nutno říct, že ta kina jsou jenom čtyři, jsou to jen čtyři vysílací dny, tisíc lístků. Nebylo to proto, abychom strhli prodeje, ale abychom někomu udělali radost. A to, co se v těch kinech děje, je neuvěřitelné,“ popsal Marek Ztracený v rozhovoru s Martinou Jandovou pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS. Že si fanoušci akci opravdu užívali, můžete ostatně vidět sami ve videu v úvodu článku.

S každým, kdo přišel, se hudebník vyfotil a objal. „Bylo to hrozně fajn, takže jsem naobjímaný a olíbaný zase na půl roku dopředu,“ zasmál se Marek Ztracený.

„Mám v hlavě už tolik plánů jako všichni zpěváci na světě dohromady,“ řekl dál Ztracený, ale více neprozradil. „Ještě není správný čas, ale třeba se to blíží... Nicméně chci, aby fanoušci věděli, že až se na tu cestu vydáme, bude to velkolepé!“

Měsíční dovolená jen se synem

„Teď si ještě užívám tu svou otcovskou dovolenou, čeká nás měsíční dovolená, kam jedeme jen já a můj syn, spolu do světa, takže to je vrchol toho všeho. Myslím, že jeho věk je něco, co nejde vrátit, tak si to užívám,“ popsal Ztracený.

Přečtěte si také: Marek Ztracený málem zabil svého mazlíčka. Za odměnu mu koupil dvoupatrovou vilu

Kolem zpěvákovy hudební pauzy ovšem vznikla spousta spekulací, lidé například řešili, jestli není vážně nemocný. Co k údajnému konci kariéry, jak někteří jeho přerušení koncertů také nazývali, říká sám Ztracený?

„Mě to strašně překvapilo, ale člověk se pořád učí. Já často říkám, že jsem kluk ze Šumavy, z malého města, a tyto věci mě často dostanou a někdy si říkám, že kdybych neřekl dvě slovíčka – kdybych tenkrát nenapsal, že ta pauza bude na rok nebo na dva a lidi se neptali, možná se to nestalo, ale každopádně jsem ve skvělé kondici. Mám pocit, že ty otázky už trochu ustoupily, naštěstí. Já se taky vyhýbám všem rozhovorům, dnes dělám výjimku...“ prozradil zpěvák.

Stejně tak Marek Ztracený příliš nezmiňuje svůj nadační fond, o kterém rovněž promluvil v rozhovoru. Pusťte si ho na začátku článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.