Celebrity

20. března 2023 06:12

David Laštovka

Marian Vojtko peníze utratil za holky a večírky. Byly doby, kdy neměl na rohlík

Marian Vojtko miluje adrenalin!

Zpěvák Marian Vojtko, který slaví 50. narozeniny, patří mezi hvězdy českých muzikálů. Díky tomu vydělal velmi slušné peníze. Jak ale přiznal, šetřit nikdy příliš neuměl a o všechno přišel. Proč se prozatím neoženil a jak to má nyní s láskou?

Marian Vojtko patří k nejvyhledávanějším muzikálovým zpěvákům v Česku. Jeho honoráře patří k nejvyšším. Byly ovšem časy, kdy hospodařit příliš neuměl a z vydělaných peněz mu vůbec nic nezbývalo. „Za dob hraní v Monte Cristo v letech 2000 až 2012 jsem vydělal tolik peněz, že jsem si mohl pořídit bůhví co. Místo toho mi zbylo jen jedno auto a byly i chvíle, kdy jsem pomalu neměl ani na rohlík. Prostě jsem rozfofroval statisíce. To byly holky, večírky...,“ přiblížil Vojtko deníku Blesk. Až postupem let dospěl k tomu, že je třeba myslet na zadní vrátka a začal si peníze ukládat stranou.

Přečtěte si také: Dcera Elvise Presleyho stihla prohýřit stomilionové dědictví. Kde rodina vezme další peníze?

Jeho životem prošla řada krásných žen, se žádnou se ale dosud neoženil. Několik let randil například s tanečnicí Libuškou, bývalou manželkou Daniela Hůlky, později pak Josefa Vojtka.

Bývalka po rozchodu otěhotněla

Velmi vážné to bylo s dcerou hudebního bosse Františka Janečka, Alicí. Když s ní Vojtko začal randit, neměl tušení, z jakého je rodu. Zhruba po roce a půl od jejich rozchodu Alice porodila syna, kterému dala jméno Filip František Janeček. Kdo je tatínkem Alice tajila. Vojtko nicméně odmítl, že by jím byl právě on.

Už čtyři roky je zpěvák šťastně zadaný. Zamiloval se do lékárnice Heleny, která se za ním do Prahy přestěhovala z rodné Ostravy. „Pohádali jsme se jen jednou. Uvidíme, jak to bude v budoucnu. Zatím si to užíváme a po letech netrávím večery na zahradě u vína sám,“ svěřil se nedávno pro Super.cz. Stane se Helena první ženou, kterou požádá o ruku?

Marian Vojtko se narodil v Banské Bystrici, ale dlouhodobě působí v ČR. Vystupuje v pražských divadlech Broadway, Hybernia a Hudebním divadle Karlín. V roce 2010 byl oceněn prestižní Cenou Thálie za roli Barona Prášila.

Sdílejte článek
Štítky peníze František Janeček Česko Daniel Hůlka Marian Vojtko Hudební divadlo Karlín Josef Vojtek rohlík Cena Thálie Monte Cristo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.