Celebrity

24. února 2024 10:19

Gabriela Kolinová

Marsell Bendig ošklivě boural cestou z koncertu bratra. Bojí se o kolegyni Bikárovou

Bendig děkuje fanouškům

Zatímco celý showbyznys řeší takzvanou moučnou aféru Jana Bendiga (30), jeho mladší bratr Marsell Bendig (25) měl velmi ošklivou nehodu. Boural na dálnici, cestou z koncertu bratra. V autě cestoval spolu s manažerem a pěveckou kolegyní Lucií Bikárovou. A měli obrovské štěstí, protože nikomu z nich se nic vážného nestalo. O kolegyni ale mají strach.

Marsell Bendig a Lucie Bikárová vystoupili v pátek večer jako předskokani Jana Bendiga, který měl koncert ve Znojmě. Po vystoupení nasedli do auta a vyrazili domů. Na dálnici ale měli ošklivou nehodu, ze které naštěstí vyvázli bez vážnějších zranění. Informaci o nehodě přinesl Blesk.cz.

Auto řídil Marsellův manažer. „Nezvládl jsem řízení, je to moje chyba, začalo sněžit a vozovka byla kluzká. Jsem z toho hrozně špatný," řekl Blesku s tím, že mají obavy hlavně o Lucii Bikárovou, která před nedávnem prodělala operaci ucha. Všichni doufají, že jí náraz sluch nepoškodil.

Redakce webu Prima Ženy se snažila Marsella Bendiga i Lucii Bikárovou kontaktovat, ani jeden telefon nezvedl. Později dal Marsell na svůj profil na Instagramu vyjádření. „Kdyby při nás nestál Bůh a všichni svatí, už bychom tu nejspíš nebyli, z téhle noční můry se budeme probouzet ještě dlouhou dobu. Ale díky bohu, jsme v pořádku, vyvázli jsme jen s odřeninami a naraženými zády,“ napsal Bendig, který měl mít i podezření na vnitřní krvácení. Vážné poranění se nakonec nepotvrdilo, zpěvák dostal fixační límec a byl propuštěn z nemocnice do domácího léčení. Na Instagramu ještě poděkoval všem za podporu. „Jsme doma a v pořádku. Uvědomili jsme si, že neznáme den ani hodinu, kdy může být konec,“ dodal.

Nehodu na dálnici potvrdil i mluvčí záchranářů kraje Vysočina Petr Janáček: „Před půlnocí jsme na 107. kilometru zasahovali. Po dopravní nehodě byly ošetřeny dvě osoby, které byly převezeny do nemocnice v Jihlavě s lehčími zraněními.“ Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové dostalo vozidlo smyk, dechová zkouška i test na drogy byly u řidiče negativní.

Jan Bendig, který se o incidentu dozvěděl až po koncertě, „se v zákulisí složil“, uvedl zdroj Blesku.

Nehoda se stala jen pár dní poté, co celý mediální svět řeší takzvanou moučnou aféru Jana Bendiga. Policie totiž dospěla k závěru, že žádný reálný útok na Jana Bendiga na akci Český slavík se nestal, šlo o domluvené divadlo. Sám zpěvák zatím žádné vyjádření nedal, ale slíbil, že až obdrží zprávu od policie, promluví.

Mladší bratr zpěváka Jana Bendiga, Marsell, zazářil ve filmu Banger, za vedlejší mužský herecký výkon získal Českého lva. Diváci ho mohou mimo jiné vídat na prima+ v komediálním seriálu Banáni, v němž ztvárnil postavu mladého potetovaného rappera, který má sklon k požívání a prodeji návykových látek.

Kauza Jana Bendiga pokračuje. Vyjádřily se i známé celebrity:

Sdílejte článek
Štítky nehoda koncert Znojmo Jan Bendig Marsell Bendig

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.