Celebrity

2. května 2024 13:47

Eliška Reiglová

Marta Jandová pantomimicky ztvárnila povolání manžela. Gynekologa by poznal asi málokdo

Marta Jandová paroduje manžela – Máme rádi Česko

Jakub Prachař a Marta Jandová se už roky potkávají jako porotci talentové soutěže, proto není divu, že si ji kapitán červeného týmu přivolal i do soutěže vědomostní. Když tam na ni pěl ódy a mluvil o jejím manželovi, zpěvačka se rozhodla pantomimicky ukázat jeho povolání. Myslíte si, že takhle vypadá gynekolog?

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu si k sobě pozval ostřílená hudební esa české scény, a Marta Jandová jako jeho dlouholetá kamarádka nemohla chybět.

Líbí se vám show Máme rádi Česko? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

Prachař zpočátku pěl na Martu samou chválu, ta ho ale přerušila svými gesty, jakmile začal mluvit o jejím muži. „Tak po mé pravici je moje kolegyně, vynikající zpěvačka, germanistka, spisovatelka už teď, dalo by se říct… a navíc má za manžela fantastického člověka. Je to elitní gynekolog, to je jedna věc, a…“ nestihl doříct Jakub, protože moderátora zaujala zpěvaččina pantomima.

Gynekologické otevírání

„Počkej, počkej. Takhle se dělá gynekolog?“ zeptal se Libor Bouček, když viděl, že Marta Jandová jednou rukou naznačuje jakési otevírání.  „Já nevím. Já se tam nekoukám, když mi to dělá,“ poznamenala zpěvačka na adresu svého manžela Miroslava Vernera, s nímž letos slaví 10 let ve spokojeném manželství.

„To vypadalo spíš jako kolonoskopická esovitá klička,“ zasmál se Jakub Prachař. „Ne, to je, když si musíš o to říct…“ poznamenala s úsměvem jeho kolegyně z týmu. „Já se ho na to zeptám, jak to dělá,“ zaznělo. Marta Jandová už se svému muži jen omluvila, když zjistila, do jaké šlamastiky ho možná dostala.

Kůže na odpis

Prachař pak vzpomenul příběh spojený s Vernerem. „Každopádně kromě toho, že je elitní… jsem chtěl říct zvěrolékař. Míra se mnou chodí na fotbal a dodneška mám od Míry ze zápasu, že mi chybí asi deset deka kůže, protože na mě skočil, objal mě a svými gynekologickými nehty mi vytrhl kůži na zádech,“ dodal.

Marta Jandová se svými macechami vystoupila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 6. 2024

Berani, dnešní den je v některých ohledech dnem zúčtování. Pozornost věnovaná detailům je důležitá, ale ujistěte se, že se nestane vaším jediným cílem. Pravděpodobně se objeví situace, v nichž jste analyzovali a zvažovali každý detail, ale nedokázali jste vidět celkový obraz. Dnešní den je skvělý k nápravě takových situací. Postarejte se o vše, co potřebuje širší perspektivu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.