Seriály a filmy

23. října 2024 19:28

Šarlota Chmelařová

Martin a Jana si přestávají rozumět. Fyzická přitažlivost už nestačí

Martin a Jana si přestávají rozumět - Honeymoon – líbánky k nepřežití (39)

Martin s Janou měli perfektní začátek líbánek. Oba dva ze sebe byli nadšení. Jak se ale ukazuje, prvotní nadšení pomíjí a oni si čím dál více uvědomují vzájemnou rozdílnost a přiznávají, že ačkoliv se fyzicky přitahují, emočně už je to horší. Blíží se konec jejich vztahu?

Jana Rousová a Martin Motejlek se postupně čím dál více vzdalují. Jana má pocit, že většinu věcí dělá sama a Martin jí příliš nepomáhá. On zase nabyl dojmu, že se jeho partnerka zbytečně uráží a oni dva se hádají kvůli maličkostem.

Jejich rozdílné pohledy na život vygradovaly ve chvíli, kdy Jana jako silná kuřačka požádala o cigaretu. Byl z toho oheň na střeše a poté nepříliš šťastně vyřčená věta, kdy Martin po polibku řekl, že si má vymáchat alespoň pusu v moři. I když několikrát zdůrazňoval, že se jednalo o vtip, Jana to tak neviděla. Od té doby je mezi nimi dusno, které by se dalo krájet.

Odlišný smysl pro humor

Toho, že mají na některé věci odlišný názor, a ne vždy se zcela shodují v otázce humoru, si už nějakou dobu všímají. Tentokrát už ale oba na rovinu přiznávají, že si všímají jejich vzájemné jinakosti čím dál více. A ačkoliv se fyzicky přitahují, tohle v lásce nestačí.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„Jak se poznáváme čím dál tím víc, tak mi přijde, že si čím dál tím víc nesedneme. Třeba tím, že já mám asi jinačí nároky. Jsem asi moc náročná, vybíravá nebo nevím, ale představuji si to trošku jiné. Ohýnek si zvládnu udělat, uvařit si také zvládnu. Takže bych to zvládla tady i sama. Samozřejmě by mi tady chybělo někoho mít, ale zajímalo by mě, jak by to měl Martin,“ prohlásila Jana v devětatřicátém dílu reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

„Myslím si, že by byla škoda to zahodit. Měl jsem pocit, že to jde dobrým směrem, zažili jsme spoustu hezkých chvil, ale poslední dobou se to dost kazí,“ uvedl ve své výpovědi Martin. Následovalo společné opékání buřtů na ohni, které se opět neobešlo bez zbytečného napětí. „Čím dál víc mi přijde, že jsme každý úplně jiný a že se k sobě úplně nehodíme,“ prohlásila Jana. Jak se bude dál vyvíjet jejich vztah? Zvládnou vzájemné neshody ustát, nebo je to rozdělí? Sledujte novou seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Napětí mezi Janou a Martinem pokračuje:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.